Оракул! Снегорините на БКС определиха кой ще е новият кмет на Враца

Оракул! Снегорините на БКС определиха кой ще е новият кмет на Враца Остава по-малко от 1 година до изборите през октомври, когато ще гласуваме за нов кмет на Враца. По този повод агенция BulNews ще започне редовно да напомня на обществеността скандалните факти от досегашното управление на общината. Надяваме се, че изнесените данни ще бъдат използвани от щабовете на кандидат-кметовете в битката за най-важния пост в града. На хоризонта вече се е появил строен мераклия, който има таланта и ресурсите да изгради общ фронт срещу благоевградската шайка, която командори от 2015 г. в коридорите на администрацията. През изминалите 3 години македонските комбинатори успяха да усвоят милиони левове, които изчезнаха от бедна Враца и с нищо не допринесоха за по-добрия живот на отрудените хора.
Затова още отсега е ясно кой ще гласува за настоящия кмет на града Калин Каменов. Социологията на снегорините показва, че за него биха дали гласа си около 20% от живеещите във Враца. Логиката е проста. Всяка зима от общината като мантра повтарят, че са почистени „основните пътни артерии“ на града. На тях обаче живеят по-малко от 20% от жителите на Враца. Останалите 80% от улиците тънат в сняг и лед, изоставени на произвола на зимата.
През първите години от мандата на Калин Каменов положението през зимните месеци бе бедствено и оправданието за това бе в БКС.  Дружество вече е общинско предприятие, пряко подчинено на кмета, но резултатът отново е катастрофален. Вярно, през 2018 г. са почистени до асфалт „основните пътни артерии“, но те са незначителна част от всички останали улици в града. Така на практика се предоставя услуга само на една малка група от гласоподавателите, за разлика от останалите данъкоплатци, които трошат крайници и автомобили в ледените коловози пред домовете си. Нормално е точно тази част от жителите на Враца да предпочетат да гласуват за нов читав кмет, който да знае как да почисти и тяхната улица, тъй като там не живеят второ качество хора. Пренебрежителното отношение на общината към тази част от жителите на града може да се тълкува и като дискриминация, тъй като никой няма право да разделя данъкоплатците на касти.
Свикналите да знаят всичко репортери на агенция BulNews достигнаха до любопитен факт, който се пази в строга тайна. Отскоро Калин Каменов е първият кмет в историята на Враца, който знае какво означава 3х3!!!. Дали това ще му помогне през октомври? Едва ли…
05.12.2018, 09:13 часа
8927 12
Коментари

Мълния!!!

05.12.2018, 23:29 часа
Потресаващо е това. Кърти направо, цепи бикините. Само още се крие в мрак загадката Мастиката ли джаса Клани ли Клани лашка Мастиката, не че е важно ама е тайна голяма, някак.

Sabudete se

05.12.2018, 21:15 часа
Blagoecgradskata zalogna ka6ta, kojato pribira ru6vetite za Klami I Mara koga 6te ja udari BOP-A?

а кво ша кажете

05.12.2018, 20:32 часа
Я мислим да викаме па криводолския да разкопа улиците у Враца и да бега после у парламенто.

Доктор Ох, боли

05.12.2018, 19:41 часа
Бе то е добре да викнем криводолския, ама след Кокорчо не остана нищо за крадене. Благоевградската банда показа невиждан професионализъм в грабенето на народна пара. Всичко опоскаха.

Бацето

05.12.2018, 16:04 часа
Да викнем отново криводолския айдук да си довърши краденето,щото чиляка в парламента са му малко кинти,а и другарката Д-ска да се облажи,пък даже и Б-ов ,че е изпостял завалията.

весо

05.12.2018, 15:15 часа
до чужденец докато има такива минетчий като теб такива и кметове ще ни назначават

Чужденец

05.12.2018, 15:03 часа
На вас Врачани, ви трябва някой като предишните кметове, хем да краде всичко и отгоре на това и нищо да не прави, тогава ще сте най-щасливи. До преди 3 години не бяхте помирисвали асвалт а в последните 3 години, градът стана чисто нов.

Съветско порно

05.12.2018, 13:17 часа
Клани масоняку сега с клана на Озировския доктор ли ще е в Балабанковата къща или при онея пишман масоняците велики мъдуристи от БКП и ДС в хотела на другаря Влъчко? Това е пародия. Кмета тарикатче, къде се е набутал? Бегай от там, момче.

гришо каишо

05.12.2018, 11:07 часа
И тоо ли а масоняк? Бахх мааму!!!

parno

05.12.2018, 10:48 часа
buzov za kmet!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha