НАП-Видин продава на търг имоти и машини на длъжници

НАП-Видин продава на търг имоти и машини на длъжници Публичните изпълнители на НАП – Видин продават на търг недвижими имоти и машини на длъжници на обща стойност 95 000 лева.
Днес изтича срока за оглед и подаване на предложения за участие в търг с тайно наддаване за тристаен апартамент ново строителство, находящ се на ул. Шейново № 2 в крайдунавския град със застроена площ 111 кв. метри при първоначална цена от 26 250 лева.
До 6 декември се приемат оферти за търг с тайно наддаване за дворно място с площ 850 кв. метри и построената в него производствена сграда в Белоградчик на ул. Любен Каравелов № 2, чиято първоначална цена е 55 хил. лева.
Следващата седмица ще може да се извършват огледи и ще се приемат предложения за участие в търг и за продажбата на металообработващи машини на обща стойност 13 520 лева, намиращи се в промишлената зона на Димово.
Предложенията си кандидат-купувачите могат да подават в сградата на офиса на НАП във Видин, на ул. Шести септември № 12. За да се включат в наддаването, желаещите трябва да преведат депозит за участие в размер на 20% от първоначално обявената тръжна цена.
Пълният текст на обявите на публичните изпълнители, както и информация за продаваните активи, могат да се видят на интернет страницата на НАП на www.nap.bg в рубриката „Продажби”. Там клиентите на администрацията могат да намерят също условията за участие в търговете на приходната агенция и характеристики на продаваните активи.
Приходната агенция препоръчва на своите клиенти, за да не се стига до продажба на активи с цел принудително събиране на данъчни и осигурителни задължения към бюджета, при финансови затруднения и невъзможност за плащане в срок на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се обръщат своевременно към публичните изпълнители от дирекция “Събиране”.
05.12.2018, 10:39 часа
2371 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha