Фирма дава допълнителен ден почивка на служителите си за мастурбиране

Фирма дава допълнителен ден почивка на служителите си за мастурбиране У нас фирмите се опитват да изтискат своите служители. Буквално! Ако може да се работи шест дни в седмицата по 12 часа без обедна почивка, ще е най-добре. Зад граница не е точно така, или поне на някои места. В Скандинавия отдавна експериментират - на едни им е разрешено да подремнат в офиса по обед, други бачкат на четиридневна работна седмица.
В Англия, фирма влезе в историята като първата такава, разрешила на своите служители по един почивен ден повече за... мастурбиране. Не е лъжа! Става въпрос за LELO UK, бранд, занимаващ се със секс играчки и други доставящи удоволствия екстри. Дали е добра реклама за пред света, не знаем, но сме съгласни и ние да имаме тази опция.
А техните служители имат привилегията да останат един ден вкъщи, за да изгледат някое друго филмче за възрастни, да прелистят старите броеве на „Чук- чук“ и да опознаят тялото си още повече. Според шефовете на LELO, това редуцира стреса, прави работещите по-щастливи, а и продуктивни.
Фирмата се позовава на проучване, според което 78% от местното население признава, че оргазмът ги прави по-ведри, без значение дали е с партньор или сам. А други 66% допълват, че след свършване стават по-продуктивни в работния процес.
А уловката е, че от LELO не дават всяка седмица по един такъв ден, а общо четири за една календарна година.
06.12.2018, 10:00 часа
1101 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha