Пет неща, които хората разчистват при нова връзка

Пет неща, които хората разчистват при нова връзка Когато хората започват нова връзка, те променят поне нещо у себе си, смятат изследователи. Ново прочуване на Nectar Sleep, компания за търговия с матраци и легла, показва, че хората изхвърлят, разчистват или премахват някои неща от живота си, когато срещнат нов любим. Ето и кои са те.

1. Шкафът за бельо
83% от хората в проучването са посочили, че първото нещо, което разчистват, когато са в нова връзка, е шкафчето за бельо. Хвърлят износеното бельо, правят място за новите неща, които ще си купят, за да изглеждат по-привлекателни.

2. Номера в телефона
Хората трият и номерата на бившите си партньори, както и на хора, с които са излизали на 1-2 срещи и нищо сериозно не се е получило. Както и приложенията за запознанства, чатовете в Instagram - неща, които им напомнят за живота им на необвързани. А и вече не са им нужни тези контакти.

3. Матракът
Когато някой друг вече спи до вас, се замисляте, че може би трябва да изхвърлите 10-годишния матрак и да го подмените с нов, по-удобен, показват резултатите.

4. Снимки
Някои трият и снимките с бивши партньори, особено ако са качвали в социалните мрежи доста такива и са слагали по тях сърчица, романтични цитати и т.н. 63% от хората казват, че проверяват снимките в телефоните си, компютрите си и социалните мрежи, за да изтрият ненужното.

5. Гардеробът
Там също може да има неща на бившите половинки, затова те трябва да се махнат. Както и някои дрехи, които напомнят за бивше гадже. А и хората правят място за нови тоалети, с които да очароват настоящия партньор.

 
08.12.2018, 10:00 часа
957 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha