Осветиха детска градина в Козлодуй след основен ремонт

Осветиха детска градина в Козлодуй след основен ремонт Сутринта на 5-ти декември отец Пламен извърши празничен водосвет за здраве и благоденствие на децата, учителите и родителите от детска градина „Мир” в Козлодуй. На събитието присъства кметът на общината г-жа Маринела Николова, зам.-кметът инж. Весела Вълкова, директори на детски градини и училища от Козлодуй. Отец Пламен благослови всички дечица, техните учители и родители и мина през всички ремонтирани помещения, за да поръси със светена вода. 
Детската градина отвори врати след основен ремонт преди месец и малчуганите се радват на обновените помещения и нови придобивки. За всички деца са закупени нови гардеробчета, а свежите цветове в градината в комбинация с коледната украса носят топлина и празничност в душите. 
Мая Йонова, директор на градината, сподели, че идната седмица предстои благотворителен базар, средствата от който ще се дарят на Божко и Марти – две тригодишни момченца от Хърлец, които имат нужда от скъпоструваща операция. По време на миналогодишните коледни тържества градината събра от празничен концерт над 700 лева, които дари на козлодуйската библиотека.
06.12.2018, 15:29 часа
701 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha