Вижте четири глупави мита за аналния секс

Вижте четири глупави мита за аналния секс Сексът днес вече не е тема табу, но мнозина все още са в плен на стереотипите и глупавите митове. Особено, когато става дума за аналния секс. Сексолози са събрали и систематизирали най-разпространените заблуди за аналния секс. Ето кои са те:

1. Аналният секс не доставя на жените удоволствие.
В действителност не е така. Наистина не е лесно жената да да изпита удоволствие от първия път, но след време аналният секс започва да й носи наслади. При повечето жени най-чувствителната част на влагалището е задният свод, който е разположен много близо до дебелото черво. При аналния секс членът масажира тази зона, предизвиквайки много бурни оргазми.

2. От анален секс може да се забременее.
Това е пълна глупост. Не е възможно, защото спермата попада в "задния вход". Но ако по някакъв начин тя изтече от ануса и попадне във влагалището, тогава има шанс. Сексолозите препоръчват да използвате презерватив, за да избегнете нежелателните последици. Освен това има специални презервативи, предназначени специално за този вид съвкупление.

3. Ако мъжът обича анален секс, значи е хомосексуален.
Абсолютно не. Аналният секс наистина носи на мъжете куп много приятни и необичайни усещания. Това е защото аналните мускули са много стегнати и това доставя голямо удоволствие на силния пол.

4. Практикуването на анален секс е вредно и опасно.
Наистина този вид сексуално общуване е свързан с риска от травми, затова бъдете много внимателни. Използвайте смазка и не би трябвало да имате проблеми.
09.12.2018, 11:00 часа
2054 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha