Издирват касапи, застреляли и разфасовали две биволици във Врачанско

Издирват касапи, застреляли и разфасовали две биволици във Врачанско Зверски убити биволици ужасиха жителите на врачанското село Върбица, научи агенция BulNews. 
Клането е станало в средата на миналия месец, но до скоро нито една от институциите не съобщи за убийството на животните. 
Труповете на добичетата са намерени в близост до селото от местни жители. Свидетелите на кървавата гледка веднага сигнализирали на тел. 112, като от спешния телефон препратили сигнала към областната дирекция на полицията във Враца и на регионалната инспекция по околната среда и водите. 
Биволиците са били с ясни следи от куршуми. Убийците не се спрели до тук и след като умъртвили животните, ги разфасовали. Изрязани са бутовете, месата и няма никакво съмнение, че това е направено майсторски. Всичко говори, че престъплението е извършено нарочно, с цел осигуряване на месо. 
Зверското посегателство сериозно е уплашила жителите на Върбица, които се притесняват да не би и техните животни да станат жертва на безмилостните касапи. 
Все още не е ясно дали полицаите са по следите на убийците на добичетата и до къде е стигнало разследването. 
 
09.12.2018, 11:40 часа
5022 2
Коментари

Познавач

09.12.2018, 12:02 часа
Цигании!

тато

09.12.2018, 11:54 часа
Това са само шумкари.Шумкарското движение е във възход.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha