Община Враца си търси главен експерт по обществените поръчки

Община Враца си търси главен експерт по обществените поръчки Община Враца обяви конкурс за главен експерт по обществените поръчки в администрацията, научи агенция BulNews.
Бъдещият експерт ще трябва да участва в изготвянето на документите за възлагане на обществени поръчки за доставки, услуги и строителство за нуждите на община Враца. Изискваната минимална степен на завършено образование е бакалавър IV младши ранг с минимум две години професионален опит. 
Специфични изисквания за заемане на длъжността са кандидатите да отговарят на условията от Закона за държавния служител. Мераклиите трябва имат образование по икономика, да имат познания в областта на местното самоуправление и местната администрация, както и да познават нормативната уредба, касаеща дейността.
Минималният размер на основната заплата е 510 лева, като основното трудово възнаграждение се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Подборът ще бъде проведен на два етапа – решаване на тест и интервю, а срокът за подаване на документи е до 17 декември. 
 
08.12.2018, 09:25 часа
1764 2
Коментари

русата барби

08.12.2018, 19:03 часа
Супер Марио си търси компаньонка, кога ще върне парите от паяка фантом от Козлодуй колко се нагуши от тая гимнастика.

община

08.12.2018, 13:20 часа
ми че те от общинката вече си знаят кой ще е .......тези обяви са прах в очите.....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha