Легендарният ресторант „Лозница“ край Враца е новият партньор на FoodboX

Легендарният ресторант „Лозница“ край Враца е новият партньор на FoodboX Култовият ресторант „Лозница“ край Враца е най-новият партньор на лидера в доставката на храна за дома и офиса FoodboX.bg.
Заведението е любимо на врачани и гости на града. Вкусните кулинарни изкушения от години карат хората да се връщат и да си поръчват любимата храна. Майстор готвачите са специалисти в българската национална кухня и предлагат на многобройните клиенти богато меню от вкусни традиционни ястия.
Атмосферата в ресторанта също го прави предпочитано място за интимна вечеря, събиране с приятели или фирмено парти. През лятото красивата и голяма градина приютява посетителите сред прохладата на зеленините дървета. През зимата пък пукащата камина създава уют и празнично настроение.
За още по-голямо удобство на многобройните си клиенти, ресторант „Лозница“ реши да започне работа с фирмата за доставка на храна за дома и офиса FoodboX. Tака няма нужда да губите време, за да хапнете любимите си ястия от любимото си заведение. Само на FoodboX.bg можете да поръчате вкусна храна, доставена до вратата на дома ви. 
 
07.12.2018, 16:08 часа
7060 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha