Полицаи иззеха 7 килограма незаконен тютюн при три акции във Врачанско

Полицаи иззеха 7 килограма незаконен тютюн при три акции във Врачанско Вчера на територията на област Враца са извършени три полицейски операции, при които са иззети 7 килограма тютюн без български акцизен бандерол. 
Първата акция била проведена в село Бутан. Около 9.30 часа в района на кооперативния пазар полицаите извършили проверка на лек автомобил „Рено“. Колата е собственост и е управлявана от К.Д. от София. Във возилото са намерени 10 броя найлонови пакета със ситно нарязан тютюн с общо тегло от 3 килограма. На К.Д. е съставен акт, а тютюна е иззет и се намира на съхранение в полицията в Козлодуй.
Около 10.30 часа е извършена проверка в село Гложене. Там униформените са претърсили лек автомобил „Форд“, собственост на В.О. от село. В колата се намирал и спътника му К.М.  от същото село, който държал 10 плика с тютюн с общо тегло от 3 килограма. Тютюнът е иззет, а на К.М. е съставен акт.
Последната проверка била извършена около 11.30 часа в село Гложене на ул. „Ленин“. Там полицаите тарашили лек автомобил „ВАЗ“, собственост на Й.С. от селото. В пътник в колата имало два плика с тютюн без български акцизен бандерол с общо тегло от 1 килограм. Тютюнът е иззет, а на пътника В.Н. е съставен акт.
 
09.12.2018, 14:33 часа
1054 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha