Хороскоп за 10 декември: Тежък ден за 4 зодии

Хороскоп за 10 декември: Тежък ден за 4 зодии Овен 
Днешният ден ще бъде изпълнен с малки радости и незначителни удоволствия. Те ще приличат на пеперудки, едва докоснали бузата Ви с леките си крилца. Такива събития се случват само между хора, които много добре се познават и искрено се обичат. Значи и Вашата двойка се отнася към тях! 

Телец
Днес на Вашия любим човек няма да е лесно да преодолее някакво стеснение относно Вас, преди да се реши на някакво действие, което всъщност ще е доста невинно. Постарайте се да му помогнете да се разкрепости, ободрявайки го с думи или действия – така, както само Вие умеете.

Близнаци
Може да Ви се стори, че да се правят планове за бъдещето, е много сложна задача. В края на крайщата нима може да погледнете в него, за да знаете със сигурност какво точно да планувате? Ситуацията по всяко време се променя, така че ще Ви очакват много по-малко разочарования, ако просто оставите нещата на самотек. Няма нужда да зацикляте на всяка малка цел, която сте си поставили. Бъдещето Ви е изпълнено със загадки, а Вие ги гледайте като най-завладяващо приключение. 


Рак
Специално внимание ще се наложи да отделите за ситуация в семейството Ви. Сутринта просто ще се наложи да действате, а анализирането на резултатите и обмислянето на по-нататъшни действия ще се наложи да оставите за вечерта. Всичко обаче е само суета . Днешния ден Ви носи шанс да изясните за себе си нещо много необичайно.. Не изпускайте този момент. През втората половина на деня ще се ползвате от особено внимание. Събитията, ставащи тогава с Вас ще имат забележителен, почти фатален характер. Има вероятност да срещнете човека, който изцяло да промени Вашата съдба.

Лъв
Вие сте много общителни и също толкова обаятелни, затова денят обещава да бъде доста щедър на нови запознанства. Само че внимание заслужават и старите връзки. Не изпускайте благоприятния момент за себе си и за хора, с които бихте искали да възобновите близките отношения. Около обяд ще се наложи да се занимавате с доста уморителна работа, а вечерта ще почувствате, че силите Ви са на предела. Препоръчителна е спокойна почивка, а от светските мероприятия е най-добре да се откажете. Незабързана разходка може да предотврати безсъницата. 


Дева
За да усетите днес необходимото Ви вдъхновение, трябва да се върнете в миналото. Спомнете си времето, когато направлението, в което сте се движели, е предизвиквало у Вас ентусиазъм. У Вас все още са се запазили тези искри, но за да ги откриете, трябва да търсите по-дълбоко. Това ще Ви отвлече от работата , с която се занимавате в този момент, но и ще Ви помогне да не се вълнувате. Позвънете на весел и положително настроен приятел, и се върнете към онова, което действително има значение. 

Везни
Вашият любим човек няма да иска да прекара днес толкова време, колкото Ви е необходимо , и затова между вас може да възникнат определени конфликти по този въпрос. Постарайте се, да ги урегулирате по мирен път, без да прибягвате към екстремни мерки.

Скорпион
Умение да се организира работата, това не е просто словосъчетания, което може да намерите в речниците не само на своя, но и на другите езици. Това е и ключът към Вашия успех. Ако не умеете да правите това, то никога не бихте постигнали онова, което умеете сега. Това просто е нужно да се отпразнува! Устройте си празник, поръчайте си храна и поглезете себе си както трябва.

Стрелец
Съдбата Ви поднася неочакван подарък: благоприятно стечение на обстоятелствата ще Ви даде възможност да получите всичко онова, което отдавна сте искали, и то - наведнъж! Не трябва да съжалявате за проявената решителност, но ако похабите времето си напразно, има дълго време да съжалявате и да не можете да си го простите. Неспокойни и сложни се очертава да бъдат отношенията Ви с близките. Ще Ви е трудно да си дадете сметка, какво точно пречи за пълното Ви разбирателство, но определено има някаква преграда. Интуицията, за съжаление, не може да Ви бъде съветник, а и логиката се оказва безсилна. Остава само да чакате, докато ситуацията не се изясни. 


Козирог
Вашето финансово положение може да се окаже малко нестабилно. А е възможно просто да преживявате, за да не се случи това, защото Вашето внимание прекалено често се е отвличало към по-интересни работи. Не е важно как и защо е станало, но трябва да се върнете към цифрите, макар и за кратко. Ако дадете воля на емоциите си, това няма да доведе до нищо. По-добре употребете времето за проверка на своите сметки.

Водолей
Предстои Ви наситен със събития ден, като те ще са интересни, но доста уморителни. Помнете, че далеч не всички задачи, възникващи днес пред Вас, се нуждаят от незабавно решаване. Затова не е нужно да се бърза, а е по-добре спокойно да се обмисли всичко. Между другото, вечерта ще Ви хрумнат много интересни идеи. Денят не е лош за общуване с членовете на семейството: може да обсъдите сложни въпроси, и даже да им намерите решение, избягвайки при това открит конфликт. Вероятни са приятни изненади и подаръци, както и знаци на внимание от страна на противоположния пол.

Риби
Днес на Вашия любим човек ще бъде доста трудно да се помири със своята роля във Вашия живот и затова неминуемо ще се стреми да я измени по някакъв начин. Звездите препоръчват да играете заедно с него или му помогнете да реализира своето желание, защото в противен случай последствията могат да станат наистина заплашителни.
10.12.2018, 07:48 часа
3162 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha