Автомеле във Враца! Жена пострада при верижна катастрофа на натоварен булевард /снимки/

Автомеле във Враца! Жена пострада при верижна катастрофа на натоварен булевард /снимки/ Верижна катастрофа затапи един от най-натоварените булеварди във Враца, видя първо агенция BulNews. Пътничка в таксиметров автомобил е пострадала при удара и е откарана в болница.
Инцидентът е станал преди минути точно преди светофарите на булевард „Мито Орозов“. По думите на очевидци произшествието е предизвикано от такси с плевенска регистрация. Шофьорът тръгнал да се престроява от лявата в дясната лента, като не пропуснал движещата се там кола „Фолксваген Пасат“ и го ударил странично. След това таксито се завъртяло и натресло и друг автомобил „Сеат Ибиза“.
При мелето е пострадала пътничка в жълтото возило. Линейка се отзовала за минути и след преглед на място ранената е откарана за допълнителни изследвания в Спешния център.
Заради катастрофата движението в района е силно затруднено. Вече се е образувало задръстване в посока центъра на града.
 
10.12.2018, 11:37 часа
13520 2
Коментари

Име

10.12.2018, 16:16 часа
Плевенчани са най-абните шофьори във България.Имат извънредно голямо самочувствие,че живеят в голям град но всъшност са си селендури отвякъде.

таксиметров

10.12.2018, 12:26 часа
Поредната копърка!!!Кара си с чохъла и без необходимите документи и разрешително,но всичко е точно!Катастрофа с пострадал пътник,но всичко е точно!ЕВАЛА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha