Внимание! Сграда в центъра на Враца се руши и застрашава хората /снимки/

Внимание! Сграда в центъра на Враца се руши и застрашава хората /снимки/ Жилищна сграда в идеалния център на Враца се руши, видя BulNews.bg. Мазилка пада от близо 10 метра височина и застрашава живота и здравето на минувачите.
Става въпрос за блока над хитовото заведение „Тракийска принцеса“, над офиса на мобилния оператор А1. Вчера голямо парче от фасадата на последния етаж на сградата се е отчупило и се е стоварило на тротоара. Там то се пръснало и отломките се разхвърчали по плочките и посипали с камъчета и прахоляк витрините на търговските обекти наоколо.
Рушащата се сграда се намира на централната пешеходна улица във Враца – „Никола Войводов“, позната като Пробива. Всеки ден от там минават хиляди хора. Цяло чудо е, че когато се е отчупила мазилката не е имало човек отдолу. Някой минувач е можело сериозно да пострада от голямото парче или пръсналите се шрапнели.
Крайно наложително е някой да вземе мерки за обезопасяването на рушащия се блок, преди да се е стигнало до сериозен инцидент. 
11.12.2018, 08:32 часа
3832 2
Коментари

!

11.12.2018, 14:15 часа
ДА ОБЩИНАТА ТРЯБВА ЕДНИ ЯКИ ГЛОБИ ДА НАЛОЖИ ЗА БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ !!!..ТЕЗИ СОБСТВЕНИЦИ БЕЗОТГОВОРНИ ЗА ИМОТА СИ ЗА КАКВО ЖИВЕЯТ В СГРАДАТА...САМО ДА ПЪРДЯТ ЛИ... КАТО ИМ СЕ РУШИ ИМОТА ДА СИ ГО ПОПРАВЯТ !!!

Пецко

11.12.2018, 12:36 часа
то се нзае че докато не пострада човек нема нищо направят тея от общината сега си бъркат в носа и ги не дреме за нас чак кога се случи нещо не дай си боже ще кажат дааа виновни са тея от блока ние ква вина имаме ей ма сме МНОГО ЗЛЕ И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha