Младежи се млатиха и пръскаха с лютив спрей заради паркиране

Младежи се млатиха и пръскаха с лютив спрей заради паркиране

Младежи с минимален стаж зад волана се млатиха и пръскаха с лютив спрей на паркинга на МОЛ „Пловдив“. Причината за мелето е скандал за паркиране. Това твърдят източници, цитирани от в. „Марица“.
Инцидентът е станал вчера около 17 часа. Тогава млад шофьор се опитвал да заеме едно от местата за паркиране в търговския център. Пред него спрял стар автомобил „Мерцедес“, който пречил на маневрата, а в него бил и водачът му, който е на същата възраст. Първото момче слязло от колата си и отишло до връстника си, за да го помоли да се премести и да освободи място.
Вместо да се съгласи, шофьорът на мерцедеса слязъл от колата и започнал да се разправя. Извадил лютив спрей от джоба си и напръскал момчето. Двамата си разменили удари, а секунди по-късно на мястото пристигнали още няколко младежи, които се включили във въргала.
Веднага щом прогледнал, напръсканият младеж видял, че нарушителите се готвят да избягат с колата, пресегнал се и успял да издърпа якето на нарушителя, който използвал спрея. В него била и личната му карта.
Случая е докладван в полицията, където ще се извърши разследване. Очаква се скоро да бъде разкрит и санкциониран нарушителя.

10.12.2018, 16:27 часа
1020 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha