Как да му намекнем, че размерът има значение?

Как да му намекнем, че размерът има значение? Не ви кефи, когато мъжът до вас обсъжда често размера на дупето ви, нали? Или пък намира бюста ви за прекалено срамежлив откъм обем? Въпреки това не бъдете прекалено отмъстителни и не си го връщайте, особено ако той не е притежател на някакъв завиден като големина пенис. Ако му кажете, че не сте достатъчно задоволени от недостига на няколко генитални сантиметра, това ще направи секса помежду ви ако не невъзможен, то толкова несигурен, че сами ще предложите в даден момент да спрете с практикуването му. Ако той обаче няма реална представа за бедственото положение там, долу, тогава елегантно може да му подскажете, че се е надценил с ползването на рулетката.

Купете по-голям размер презервативи
Ако вземете кондоми, които не са му по мярка и малко му хлопат, това ще изпрати две послания. Първо, ще му покажете, че във вашите очи неговият пенис е голям, дори в действителност да е миниатюрен. Второ, така ще му дадете възможност да ревизира грешните си възприятия и сам да започне да си купува презервативи, които по-адекватно отговарят на неговата недостатъчност.

"Обвинете" вагиналната си еластичност
Реверсивната психология винаги е подходящ начин да кажеш нещо на някого по по-предпазлив и ненакърнителен начин. Ако споделите с любимия, че напоследък не сте особено щастливи с еластичността на вагината си, може пък той най-накрая да нареди липсващото парче от пъзела, замисляйки се за реалния размер на неговите гениталии.

Участвайте инертно в секса
Ако правите любов с партньора си, но не взимате дейно, а вяло участие, това може да провокира дискусия за качеството на сексуалния ви живот. Това е моментът, в който елегантно може да предложите да смените позите, в които не усещате абсолютно нищо.

Мастурбирайте пред него
Дори да имате скрупули да показвате на любимия си как си доставяте собственоръчно удоволствие, позволявайте си такъв ексхибиционизъм от време на време. По този начин може пък и най-накрая той да прозре, че неговият размер не е достатъчен, за да ви задоволи на сто процента. Не че достигането до това прозрение ще уголеми неговата физиология, но поне повече няма да се заблуждава, че е притежател на Ескалибур.

Гледайте порнофилми
Налейте си по една уютна чаша вино и изберете филм с достатъчно надарени господа. Ама наистина надарени генитално мъже. Разюзданите кадри ще дадат на любовника до вас да разбере, че неговият пенис е на изток от рая. Ако пък не вдене какво му намеквате, сменете го за по-умен и за по-надарен.

Колко е малък малкият пенис?
Медицинският термин за извънредно малки размери на члена е "микропенис". От това страдат 0.6% от мъжете на планетата. Под седем сантиметра и половина пенисът се счита за микро. Това обаче може да се установи и преди настъпването на полова зрялост. Пенисът започва да се развива, когато плодът е на 8 седмици. До 12-тата членът вече е оформен и е започнал да се расте. По време на второто и третото тримесечие мъжките полови хормони позволяват на пениса да порасне до нормална дължина. По-малкият размер говори за генетични или хормонални аномалии.
12.12.2018, 11:00 часа
1225 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha