Ченгета разкриха две домови кражби във Видинско

Ченгета разкриха две домови кражби във Видинско Извършителите на две домови кражби разкриха полицейски служители от Видинско.
Във времето от 27 ноември до 10 декември неизвестен бандит разбил входна врата проникнал в жилищна постройка на ул. “Синчец“ в областния град. От там той задигнал електрожен, дрелка, ъглошлайф и два ръчни часовника. В хода на проведените оперативно-издирвателни мероприятия служителите на реда установили автора на посегателството – 18-годишен видинчанин, и открили част от инкриминираните вещи. Младежът е задържан за срок до 24 часа в полицейския арест и по случая е образувано бързо производство.
Авторът на кражба от дома на пенсионер в село Киреево установиха полицаи от Кула. Обект на посегателството, извършено на 15 октомври т.г., били алуминиева кафеварка и комплект различни по вид инструменти. В хода на разследването криминалисти разкрили извършителя на деянието – 66-годишен жител на селото, криминално проявен и осъждан. Материалите по преписката, заведена по случая, са изпратени в прокуратурата.
 
11.12.2018, 12:17 часа
1325 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha