От последните минути: Бургаски ТИР изхвърли от пътя кола на БКС на Е-79 край Враца, шофьорът е в болница /снимки/

От последните минути: Бургаски ТИР изхвърли от пътя кола на БКС на Е-79 край Враца, шофьорът е в болница /снимки/ Шофьор от врачанското общинско предприятие „БКС“ е пострадал при куриозна катастрофа на Е-79 на влизане в града, видя само репортер на агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути малко след ресторант „Вангелов“. Служителят на „БКС“ отишъл със служебен пикап „Мазда“ да посрещне два ТИР-а от Бургас, които карали сол за нуждите на предприятието по третиране на пътищата в общината през зимата. След като се видели, той тръгнал пред тях, за да ги съпроводи до базата на „БКС“, където да разтоварят. По пътя обаче една от гумите му блокирала и първата голяма машина го натресла отзад.
Ударът е бил толкова силен, че возилото на „БКС“ изхвърчало в канавка край шосето. При сблъсъка е пострадал шофьорът на пикапа. Той е откаран с кола към спешния център, като се оплаквал от болки в главата и замаяност.
В момента трафикът по международния път в посока областния град е затруднен заради ТИР-овете, които заемат едната лента. В момента на местопроизшествието има екип от полицейски служители, които документират случая.
11.12.2018, 14:57 часа
7894 1
Коментари

alfonso

11.12.2018, 20:08 часа
normalno,vajnoto e che petrichkiq masajist i karnobatskiq si pravqt dalaverite na gurba na vra4ani
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha