Зверство! Управител на фирма преби зверски трима души, отърва затвора

Зверство! Управител на фирма преби зверски трима души, отърва затвора Управител на софийска фирма се размина със затвора, въпреки че нанесъл жесток побой на две жени и един мъж в Мездренско, научи агенция BulNews. Наказанието за зверството от страна на С.М. е условна присъда от две години и шест месеца, наложена от магистратите от районния съд в железничарския град.
Случката е станала на 6 май 2015 г, но делото срещу управителя се гледа едва преди дни. Какво точно е довело до агресията не става ясно. Навръх Гергьовден обаче бесният мъж набил В.Г., която от ударите изпаднала в безсъзнание заради сериозна рана на главата. Удари в лицето получила и Н.Н., чието око кръвясало и се затворило. В юмручната разправия пострадал и С.К., който също бил нацелен в лицето и получил няколко сериозни рани.
За действията си С.М. ще трябва да плати 10 000 лева за причинени неимуществени вреди на В.Г., 1 500 лева на Н.Н. за болките и страданието, през което е преминала и 1 700 лева за побоя и травмите на С.К. Агресивният мъж дължи и 500 лева разходи за адвокат на С.К., както и 1 684.40 лева разноски по делото.
Присъдата може да се обжалва пред врачанския окръжен съд.
 
12.12.2018, 08:35 часа
3131 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha