Сложиха на тезгяха огромен етаж от сграда в Монтана /снимки/

Сложиха на тезгяха огромен етаж от сграда в Монтана /снимки/ Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха огромен етаж от сграда в центъра на Монтана, научи агенция BulNews. Това ще е поредната публична продан на обекта, който е собственост на заборчнели към банкова институция монтанчани. 
Продава се цял етаж от сграда на ул. „Генерал Столетов“ №1. Обектът е с площ 243 кв. метра и е на целия 7-ми етаж. На него има 6 броя помещения, кухня и санитарен възел. Стените и таванът са измазани с латекс, подът е от паркет, теракот и циментова замазка. Прозорците са с PVC – дограми и остъклени. Общите части са завършени и с изградени електрическа и ВиК инсталации. Конструкцията на сградата е масивна монолитна с носещи фундаменти, колони, греди и плочи. 
Имотът се намира в широкия център на Монтана, в близост до 1-во основно училище „Св. Кирил и Методий”, до Държавен архив, парк „Калето” и АК „Аугуста”. Обектът е обитаем, като всички помещения са отдадени под наем и се използват за жилищни нужди.
Началната цена, от която започва публичната продан на недвижимия имот, е 80 000 лева. Върху имота има наложена договорна ипотека и възбрана, пояснява частният съдебен изпълнител.
Търгът ще се проведе в сградата на районния съд в Монтана на 15 януари от 13.30 часа.
 
13.12.2018, 08:02 часа
2438 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha