5 признака, че тя не става за връзка

5 признака, че тя не става за връзка Размножаването в природата е доста опростен процес. Някои бозайници се разгонват два пъти в годината, други го правят по веднъж на две седмици. Зайчетата могат да бъдат такъв пример, но сме сигурни, че ако някога сте виждали какво правят морските свинчета, знаете, че и тяхната популация може да расте безпроблемно нагоре. При хората е малко по-различно. Ние имаме така наречената душа. Възможно е да се съмнявате в последното, все пак сме чували и виждали последствията на хора без души, както и на такива без мозък, но щом медузата оцелява, така се справят и останалите хора. И след като преминахме през редица епохи, метафорични такива, а не времеви (илюстрирането е по-трудно) стигнахме до мига на еманципацията - жените хванаха руля и потеглиха в определена посока, неизвестна за нас. След като Мъск още не е подготвил ракетите за Марс, оставаме тук, поне още малко. Подозираме, че покрай всички мемета, риалитита, тъпотии на Пабло и компания, младото поколение юнаци е пред сериозно затруднение с жените. Първо се оказва, че полът лека полека се обезличи и вече очакваме да се появи човешко същество с гениталиите на кукла Барби (без цепка и зърна), а по-лошото второ е, че танцът на охажването трябва да се случва със саби, огньове и поне три тигъра, можем да направим изключение за ягуари. Очевидно живеем във времето на принцесите и простаците. Всяка втора Димитричка вече смята, че нейният междукрачен портал към други светове е единствен и се оценява доста високо. След дълго проучване и съдействие от учените в БАН, както и редица професионални анализатори и съветниции на медии като Brazzers, открихме някои основни белези, които показват, че една жена не е годна за връзка:

1. Визията
Грозната жена не съществува. Всяка една открива своя полов скиптър, а ако си изиграе картите правилно, може никога да не се появи в някои интернет платформи. Така ли е, Митко? Замисли се за всички бичове, които една жена трябва да преживее. Всичко започва със скубане на вежди, обезкосмяване, помпане със силикон на джуки, задник, цици и каквото още може да се сетите. Дори перхидроловата терапия е специфично изживяване и по стрес може да се доближи до обезвреждането на бомба - секунда по-късно и милото вече е с прическа от "Игрите на глада". Не говорим за разкрасителните процедури, не говорим дори за формата на задника (от създателите на "Формата на водата"), говорим за физическата култура. Пълните жени, например, могат да съблазняват със своята чистота и ухаене, което ще те преследва ден и нощ. Ако нямат мазохистичните наклонности, може и никога да не ги видите с клин в мола. Когато гените не са допринесли за физиката, естрогенът им е дал повече от достатъчно поводи да се чувстват добре в своята кожа. Истинската жена не би могла да допусне, че ще се появи с наболи крака или ще запази разперения гарван за зимата. Ако жената започне да прилича на кола от Италия, няма смисъл да правите каквито и да е инвестиции. Често сме чували истории на жени, които отказвали не само секс на приятелите си, защото не са сигурни дали самолетната писта е достатъчно загладена, а какво да говорим за онези случаи, в които имате чувството, че галите Джейсън Стейтъм.

2. Интелектът
Преди известно време разговаряхме с женската аудитория и попаднахме на много вълнуващи индивиди, които минават спокойно летвата на средното интелектуално ниво. Чели са достатъчно книжки, изградили са собствената философия и имат гледна точка за живота. В това няма нищо лошо, даже напротив, уважаваме хората, които могат да напуснат влакчето до Чалготрополис, преминаващо през всички кръсни пози на Джеки Чан в снимки на "Час Пик". Интелигентните жени са точно толкова красиви, колкото и опасни. Всеки разговор с тях ще е фантастика, напомнящ за пътешествие в страната на Супер Марио - взимаш гъби, взимаш гъби и накрая драконът отвлякъл принцесата. В един момент може да си в страната на чудесата, а в следващия си ограничен от доброто възпитание, за да не кажеш точно това, което мислиш на въпросната читанка. Отварянето на искрените чувства все пак е препоръчително в крайните стадии на комуникация. Спомняш ли си зубърките от гимназията? Никой не лъскаше на техните снимки, трудно искаше да ги заговориш за нещо различно от домашното по математика и всичко това до момента, в който не се появиха циците. Манталитетът на повечето начетени гърли продължава да следва тази линия - те избират лузър, който да държат здраво с всякакви сексуални извращения и решават проблема с връзките. Има само един проблем, знанията нямат нищо общо с етиката и отношенията. И много скоро, дори умната еманципирана жена се оказва в онзи добре познат сектор на изключване и изолиране. Познаваш такива дружки, вместо да бъдат с приятели, те са вкъщи, приятелите просто не ги искат.

3. Стандартът
Жените са свикнали с подаръците, все пак са принцесите на тате, от зората на времето им се обяснява, че от тях нищо не се очаква, а понеже конете са трудни за поддръжка и гледане, вече се ориентират по конски сили. Огромен процент от жените днес ще предпочетат да заложат на красотата си, вместо на интелекта, те си плащат за всички удоволствия, а неписаната тайна относно личността, която прави фотографиите зад гърба им е повече от ясна. И докато ние обичаме с торпедото в гащите, жените обичат в цифри, поне този вид. Преди време попаднахме на един много интересен плакат, който носеше ултимативната истина за жената "Женската сигурност пред мъжките чувства". С едни голи чувства, не можеш да спечелиш, жените искат сигурност, която се разчита във финикийски знаци, за представителките от този вид, които не могат да дешифрират - за пари говорим. И това е открай време: Бетовен се е сблъсквал с подобни любовни проблеми и главоболия от чувства, Джек Лондон е страдал по същия начин и всичко това, защото през по-голямата част от време, не са могли да притежават дори закачалка за панталони. Не е ли смешно, техните чувства и до днес се четат и изпълняват в някои от храмовете на изкуството, докато женската сигурност се къса и пропуква на кожения салон на известни марки автомобили. Сигурност да има, чувствата са натъпкани в задника така или иначе. А и не може да се карат чувства, нали се сещате.

4. Боядисаните коси
Колкото и странно да бъде, някои от най-токсичните връзки и отношения се появяват именно от тези представителки. Преди време се появи един умен човек, който сподели в туитър, че боядисаните гърли са опасни. Причината е, че дори в природата ще откриете една специална закономерност - най-отровните създания са най-цветни. Дълго време мислехме, че това е някакъв странен абсурд, но на финала се оказа, че империчните данни доказват точно това. Перхидролено русите прелести не са изключение, особено след като си спомним близки срещи с този вид. Всяка боя е подводен камък, който може да потопи и най-здравия кораб. Най-тежки случаи са всички онези представителки на японски анимета, вместо приказната си визия, те просто дават сигнал, че вашата шизофрения предстои, само трябва да я очаквате.

5. Агресивното поведение
Това са онези жени, които залагат своите чипове на по-слабите мъже. Виждал ли си някоя изпипана дългокрака прелест, която води своята маймунка на каишка до себе си? Чудиш ли се какво може наистина да се е случило, че същата да свали толкова нивото? Е приятели, познайте какво гледате? Спомняте ли си едни доста агресивни и бесни жени, чието удоволствие е наистина да издевателстват над по-слабите. Странно е и много често ще се чудиш кой е изгорил бушоните им, но фактите са си факти. Тази странна порода знае, че номерът няма да мине при някой от нейния ранг и там ще трябва да бъде подчинена, но светът е голям и мъже, чийто членове се докосват от чужди тела само в автобуса, са готови да потъпчат и малкото останала им чест, все пак се ръгат в автобуса за някакъв човешки досег, за да разхождат с хиената, покрита в антилопска кожа. Щом изведнъж се появи прелест, която очевидно не отговаря на твоето ниво, можеш да спекулираш дълго време, преди да решиш дали да пуснеш змията в пазвата си.
13.12.2018, 13:00 часа
1340 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha