Трима братя и техен приятел вършеят наред в Якимово

Трима братя и техен приятел вършеят наред в Якимово Трима братя и техен приятел вършеят наред в монтанското село Якимово, двама от тях са източили и нафтата на товарният автомобил на дома за сираци на отец Иван. 
В края на миналата седмица бандата първо обрала къщата на възрастна баба в селото. Младежите са влезли в дома на 75-годишна жена от селото през оградата на имота и незаключена входна врата, съобщават от областната дирекция на МВР в Монтана. 
От там, 23-годишният Н.Г., 18-годишният В.Г., 15-годишният им брат и техен 17-годишен приятел, задигнали 150 лева, 3 литра олио и джобно фенерче. След като бабата видяла липсите веднага съобщила на полицаите, които бързо хванали младите криминално проявени крадци. Парите и джобното фенерче били върнати на бабата, а крадците били задържани за срок от 24 часа.
В хора на разследването станало ясно, че двама от младежите 18-годишният В.Г. и 17-годишният му приятел са източили и 20 литра дизелово гориво от паркиран в село Якимово товарен автомобил "ИвекоДейли". Автомобилът е собственост на Дома за сираци - "Св. Николай" в село Нови хан, допълват от полицията.
Дизеловото гориво е намерено, а работата по изясняване на случая продължава участъка в Якимово. 

 
13.12.2018, 13:19 часа
1790 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha