Вижте как тридневното прочистване с червено цвекло смъква до 7 килограма

Вижте как тридневното прочистване с червено цвекло смъква до 7 килограма Искате да отслабнете и да сте здрави – може да го постигнете само за три дни с диетата с червено цвекло. Мечтата да сме слаби и здрави никога не е била по-близо.
Диетата с червено цвекло включва още един ключов елемент – кисело мляко. Двата продукта са не само лесни за намиране в този период от годината, но и са изключително евтини. А ефектът от комбинацията им е повече от изумителен.
Диета с кисело мляко с червено цвекло е може би най-евтиният начин за отслабване. Комбинираният прием на двата прости, но невероятни продукта, чисти тялото от токсините и води до скоростна загуба на тегло.
Режимът продължава три дни и обещава да се отървете от 4 до 7 допълнителни килограма. Резултатът зависи от първоначалното тегло и физиката ви. Диетата е крайна, с оскъдно хранене, но пък си заслужава.
Ежедневното меню е еднакво и за трите режимни дни. То включва: 1 кг варено цвекло, 1.5 литра нискомаслено кисело мляко и 1.5-2 литра вода. Водата е абсолютно задължителна, за да се предотврати обезводняването, както и да спомогне за пречистване от шлаките.
Цвеклото пък трябва да се смели с блендер и да се смеси с киселото мляко. Коктейлът е не само свеж, но и много вкусен. Приемът му засища глада.
След третия ден на мляко и цвекло постепенно започнете да включвате в менюто с варено месо и риба, до 400 г дневно, разделени на 3 порции. Освен това в рамките на 4 дни повишете приема на ябълките и цитрусовите плодове.
Резултатът от диетата надхвърля всички очаквания – гарантираме. Режимът се препоръчва не само за скоростно отслабване. Той е и драстична мярка за прочистване на черния дроб, стомаха или бъбреците. След него ще сте нов човек – по-здрав и по-слаб. 
14.12.2018, 10:54 часа
2532 1
Коментари

хахаха

16.12.2018, 13:51 часа
докато набивате червено цвекло като лудите , ОНЕЗИ - НАРОДНИТЕ, ще папкат вкусотийките на отбрани и проверени майстори, блюдолизци , пък майната ни , всенародна , безхаберна...Ручай , народе , зелена трева! 21 век = нил новум суб соле!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha