Шест неща, които умните момичета трябва да правят, преди да започнат нова връзка

Шест неща, които умните момичета трябва да правят, преди да започнат нова връзка Били сте вече на няколко срещи с мъж, с когото имате чудесна комуникация. През ума ви започва да се прокрадва мисълта, че може би сте на ръба на сериозна връзка, но не бързате да проверите дали това е така. Може би сте си изпатили в предишните си отношения, или от твърде дълго време сте сама и не бързате да променяте този статус. Най-вероятно през вас препускат чудения за вашата съвместимост, за това дали неговите приятели и роднини ще ви харесат, дали ще се грижи за вас и прочие. Каквото и да ви смущава, помнете, че най-важните сте вие и че за нищо на света не трябва да се променяте заради мъж дори и да ви се струва, че той е принцът от приказките.

1. Разберете, че вашите предишни връзки не определят вашите бъдещи
Каквото и фиаско да е сполетяло последната ви връзка, то НЕ ??определя какво ще се случи в следващата. Това че бившият ви приятел не се е посвенил да ви сложи рога, не означава, че и потенциалното гадже, с което излизате отскоро, ще направи същото. Но дори и да подозирате, че новият мъж в живота ви има афинитет към изневерите, знаете какви са правилните стъпки, които да предприемете, за да не се събудите отново с наранено сърце.

2. Винаги запазвайте независимостта си
Да имате връзка, не трябва да бъде единственият ви източник на щастие. Първо опознайте добре себе си. Разберете какво искате да правите с живота си – да пишете романи, да изследвате света, да излизате с приятели, да направите научно откритие Да, основната есенция на човек във връзка, е да поставя интересите на любимия си понякога преди своите, но ви е позволено да бъдете егоисти. Не се отказвайте от своята независимост и от това, което ви прави щастливи, само и само за да направите някой друг щастлив. Бъдете егоисти за себе си и безкористни за партньора ви.

3. Не забравяйте, че да сте сингъл не е проклятие
Ако сте свикнали да сте без партньор, най-вероятно сте готови, ако и новата ви връзка не потръгне, много бързо отново да се озовете в редиците на сингъл дамите. Но преди да започнете да си слагате диагнози, трябва да сте наясно, че няма нищо нередно у вас. По-добре да сте щастливи сами, отколкото всяка седмица да сте с различно гадже в търсене на единствения. Не всеки, който се изпречи на пътя ви, има капацитет да се превърне в последния мъж на живота ви.

4. Не се фокусирайте върху дребните неща
Фокусирайки се върху дребните навици на потенциалното ви гадже, ще ви накара да дръпнете ръчната спирачка на връзката още в зародиш. Дори и първата ви среща да не мине по мед и масло и да ви влудява начинът, по който той се храни, не е нужно да му затръшвате вратата под носа. Може и на него да не му харесва, че си поръчвате по половин час храна в ресторанта. Помнете, че връзката обича компромисите. Научете се да го приемете такъв, какъвто е, за дави отвърне и той със същото.

5. Не се предлагайте на безценица
Ако не се намерите с мъжа, с когото сте на среща, и не усетите, че сте на една вълна, това не е болка за умиране. Не може да имате химия с всеки, с когото се запознавате. Но не правете влизайте във връзка, в която не сте убедени, че е вашата, само за да не сте сами. Няма нужда да слушате подмятания за любовните си дръжки или да ставате свидетели на неговия гняв, когато нещата не се случват по неговия начин. Не може да промените някого на сила, нито да го накарате да осъзнае, че неговите негативни постъпки влияят на вашето добруване. Имайте пълен контрол върху вашия романтичен живот.

6. Преди да заобичате него, обичайте себе си
Дори и да е клише, е тотално вярно. Както казва Ру Пол: "Ако не обичате себе си, как, по дяволите, ще обичате някой друг?" Ние всички изпитваме несигурност за едно или друго нещо, но сме много по-уязвими, когато нямаме добро самочувствие. Негативното мислене и съмнението в собствените ви качества са предпоставка някой друг да ви третира по същия начин. Трябва да сте доволни от това кой сте, преди да позволите на някой друг да ви обича. Ако не, вашите несигурности ще се проявят във връзката ви и тя твърде вероятно няма да издържи дълго. Отделете известно време, за да се фокусирате върху вас, преди да скочите в нови романтични отношения. Научете се да се чувствате комфортно в собствената си кожа.
16.12.2018, 12:00 часа
880 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha