Кльощавите вече не са на мода! Мъжете вече си губят акъла по апетитни жени

Кльощавите вече не са на мода! Мъжете вече си губят акъла по апетитни жени Представителите на силния пол най-сетне разкриха истинските си пристрастия към типа женска фигура и се оказа, че болезнено слабите момичета с юношеска фигура вече не са на мода! Щом кльощавелките не са привлекателни, тогава какъв тип силует въздейства най-силно на мъжете?
Сигурно сте чували за фигура тип „пясъчен часовник“ и за това, че тя по нея мъжете направо си губят ума. Подобни констатации звучат субективно, докато не се намеси науката! Да, учените успяха да определят, че мъжете са луди точно по дами с тънка талия и пищни форми над и под нея.
Специалистите са констатирали, че ако при една жена съотношението между бедра и талия е 0.7, то мъжете много по-често запомнят някои подробности за нея.
Става въпрос за неща, на които голяма част от представителите на силния пол не обръщат внимание, като цвят на очите, форма на устните и т.н. Изобщо не се съмнявайте, ако изглеждате по този начин, той със сигурност ще запомни дори какво работите! Този тип фигура не е свързана нито с теглото, нито с височината ви. Тук ключова роля играят извивките.
Съблазнителните гладки извивки на женското тяло предизвикват еротични картини в мъжкото въображение. Виждайки жена с апетитни форми, мъжът веднага решава, че тя е много страстна по природа.
Ако искате да разберете какъв е вашият тип фигура, достатъчно е да отпуснете корема си и да намерите най-тясната част на талията. След това измерете най-широката част от бедрата си. Разделете полученото от талията с това от бедрата и сте готови! Обемът на талията трябва да е 70% от обема на бедрата и 76% от обема на гърдите. А бюстът – 43% от ръста ви. 
16.12.2018, 13:00 часа
1821 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha