Фирма подарява нови Rolls-Royce и Lamborghini при покупка на апартамент /снимки/

Фирма подарява нови Rolls-Royce и Lamborghini при покупка на апартамент /снимки/ Търговците на недвижими имоти понякога измислят фантастични начини да привлекат клиенти, които да си купят нов дом. Агенцията The Mansions в Acqualina в Маями, Флорида, предлага безплатни Rolls-Royce Cullinan и Lamborghini Aventador S при закупуването на луксозни апартаменти.
Пентхаусът заема целия 47-ия етаж на сградата и предлага 836 квадратни метра вътрешно пространство и 232 кв. м открити тераси. Това е достатъчно за четири спални, шест бани, две бани за гости, голям салон, фамилна стая, лятна кухня, сауна и тераси с частен басейн със остъклено дъно.
Като потвърждение за автентичността на офертата, на територията на комплекса е поставен направен по поръчка Rolls-Royce Cullinan в стил Magma Red. Той има интериор в комбинация с изделията на Bespoke Tan и Black с отделение от Open Pore.
Компанията "Ролс-Ройс" с радост са подкрепили проекта, още повече че в Acqualina има много голям собственици на техни автомобили. В гаражите на сградата се намират 58 машини Rolls-Roycе, включително и уникалният червен Ghost Series II.
15.12.2018, 17:00 часа
1581 1
Коментари

Сополкьо

16.12.2018, 13:38 часа
За една стая под наем у софето , доде чистим кенефите , шъ ми подарят една по-жилава тояга , та да рецитирам "язека сум бугарче въшливо,миризливо" - бребре , че еротика!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha