Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден

Вижте какви тайни крият звездите за днешния ден Овен
Основаването на съюз или съдружие е основният печеливш ход за Овните днес. Денят фиксира ново начало, което за някои от зодията може да означава започване на нова работа.
Има и негативни влияния, предизвикващи напрежение, което може да ескалира до неочакван остър конфликт. Денят се свързва с промени и повтарящи се ситуации от миналото. Не подценявайте важните неща днес, защото това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както трябва. Телефонните разговори може да ви дойдат малко в повече и дано сметката ви друг я плаща. Така или иначе в изключително добро настроение сте днес и с каквото и да се заемете то ще ви носи удоволствие и успехи.
Не се притеснявате излишно за разрешението на даден проблем, тъй като сте сигурни в себе си и в това, което можете да направите по въпроса. Не сте сами и в свое начинание, което значително би могло да промени начина ви на работа. 
Телец
Липсата на шанс при Телците не може да се определи като характерно влияние за неделя, но е възможно да възникне конфронтация в разговори по интересуваща ви тема, която ще доведе до конфликт.
Избухне ли такъв ще последва ярка полюсна противоположност със събеседника. Днес акцентирайте върху същественото, като загърбите дребнавостите и суетата, с които ежедневието ви притиска. Новости от различен характер ще ускорят взимането на важни решения. Не мислете за старото, вникнете в перспективите и започнете да действате. Ще ви мотивират и радостни вести, идващи от различни посоки. С искрено желание ще работите за да стане света около вас по-добър.
Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите. Доста рязко ще действате, но може би това е единственият начин да направите нещата.
Близнаци
Добрият тон е гаранция за вашия успех днес, но малцина от Близнаците са готови да го демонстрират. Стремежът към диктат е противопоказен, защото онези към които ще го приложите, ще намерят начин ще намерят начин да действат злотворно, за да попречат или да провалят реализацията ви.
Ако се появят стари проблеми и се повторят ситуации от миналото, значи нещо не сте изпълнили както трябва. Нещо ново ще привлече вниманието ви и ще му се посветите с интерес. Поети вече ангажименти ще трябва да приключите по-рано от предвиденото по причини, независещи от вас. Потърсете съдействие от хора, на които можете да разчитате, за да ви стигне времето за всичко. Имайки до себе си любовта и разбирането на онези, които ни обичат, животът е по-лек.
Днес ще се тормозите от съвсем прозаични неща, дали ще ви стигнат средствата за това или онова и най-вече за новогодишните празници. Вложете повече въображение и направете някои от подаръците със собствените си ръце – хем ще сте оригинални, хем няма да ви струва толкова скъпо.
Рак
При условие, че действате по целите си последователно, честно и всеотдайно, неделя обещава много добри постижения и в личен, и в делови аспект. Всеки опит да проявите небрежност ще води до неуспех.
Същото се отнася и за онези, които ще ке насочат към финансови спекулации. Подготовката ви за нов проект, дейност или друго намерение ще ви прави активни, ще инициирате разговори и постигате споразумения. Бързо ще намерите решение на въпросите, които ви вълнуват. Важно е да сте спокойни и да оцените това, което имате. С позитивното си отношение към всичко оказвате благотворно влияние на околните, и това се забелязва от всички. Можете да направите и нещо за дома, като се погрижите за уюта му.
Днес част от вас трудно ще се разбирате с околните и ще ръсите взаимни обвинения. Не се задълбавайте прекалено в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня ви, така че – ослушвайте се.
Лъв
Много труден ден, който за мнозина може да се окаже начало на твърде напрегнат и неприятен период с продължителност от два месеца и половина. Необходимо е да сте напълно мобилизирани за целите си и да не пестите усилията си.
Обстоятелствата около вас говорят да нестабилност. Денят е благоприятен за колективни начинания, усвояване на нови знания и информация. И вие както много други ще търсите спокойно място, далече от суетата и дразнителите си. Не на всички ще им се отдаде, което съвсем не означава, че ще пренебрегнете отговорностите си. По свой начин ще дадете предимство на нещата, които искате за себе си, съобразявайки се с желанията си и няма да съжалявате, нито ще наскърбите другите.
Днес си струва да се вслушате в мнението на околните, особено за въпроси, касаещи красотата. Състоянието на финансите ви е в пряка зависимост от способността ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите. 
Дева
Неделя ще е успешна, но и не малко напрегната за Девите. Не прибързвайте и не проявявайте агресия при реализацията на целите си – делови или лични, защото това е най-прекият път към неуспеха.
Вие умеете да действате методично и целенасочено – не изневерявайте на стила си. Съсредоточете се върху важното и не робувайте на чужди внушения, нещо повече. Изразете мнението си по спорен въпрос, като не създавате напрежение, а се постараете да сте сговорчиви, в търсене на по-доброто решение. С желание сте за изява, но добре обмислете действията си. Независимо от това какво мнение имате за себе си, ще срещнете противоречиво настроени към вас хоИмате сериозни амбиции да постигнете нещо наистина значимо. Никой не може да ви спре, по какъвто и да било начин, освен самите вие. Не се разпилявайте в разнищването на подробностите, гледайте по-глобално на нещата. ра, запазете присъствие на духа.
Везни
Безспорно хубава и успешна, неделя поставя началото на благодатна делова седмица, която освен, че ще е печеливша, предоставя чудесни възможности за стабилизация и за осъществяване на нови делови партньорства или съюзи.
Силен делови шанс и ярка обществена реализация. Денят е подходящ за създаване на полезни контакти и придобиване на нови знания. Отнесете се с доверие към човека до себе си, заедно обмисляйте и планирайте бъдещите си ходове. Това ще ви направи щастливи, допълвайки се във всичко. Сред възможностите изберете най-перспективната и започнете да работите по нея. Не се тревожете, изборът ви ще се окаже удачен. Днес ще сте доста сериозни.
Каквато и цел да си поставите, нищо няма да ви спре пред осъществяването ѝ. Добре би било поне да не сте прекалено сериозни, когато се забавлявате. 
Скорпион
За този ден определено може да се каже, че ще е успешен относно бъдещата ви реализация, най-вероятно на различно от сегашното ви делово място и при други условия.
Днес мнозина от зодията ще останат неприятно изненадани от някого, който безцеремонно ще ги изправи пред свършен факт. Удачно време за усвояване на нови знания и за индивидуални прояви. Денят е чудесен за забавления с приятели, помислете за организирането на събиране. Имате до себе си хора, които споделят настроението ви и ще ви подадат ръка. Предстои ви финансова стабилизация, която ще дойде от служебно издигане или друга ваша изява.
Пътуване ще направи деня на някои особено динамичен. Живейте според максимата - нищо не е по-ценно от днешния ден. Възползвайте се максимално от ресурсите, които ви се предоставят. И неотклонно следвайте целта си. 
Стрелец
Лична и делова стабилност, парични печалби и нови възможности за разширение сферата на изява чрез обществените среди. Проявете умереност и бъдете по-критични към уговорки и обещания.
Със сигурност ще се натъкнете на измамници, които ще се опитат в нещо да ви навредят. Споделете деня си с близките ви, в спокойна обстановка ще вземете правилните решения и може да творите истински. Гостувания и срещи с хора, с които ви свързват общи интереси и занимания. Други ще търсят повече разнообразие сред природата или чрез хобито си. Вземете мерки срещу настинка и хронични заболявания, за да не се усложнят преди празниците. Ако нещо ви измъчва, говорете открито за това и ще ви стане по-ведро.
До обяд ще ви е трудно да се концентрирате, но следобед ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате. 
Козирог
Денят не е от най-добрите за Козирозите. Истина е, че контактите ви бъдат успешни, а за някои и печеливши, но сега едва ли ще е възможно да достигнете до конкретни резултати относно въпрос, по който работите.
Ситуацията не е благоприятна, но не е отчайваща. Скоро ще го реализирате. С добра организация ще приключите навреме и с очакваните придобивки всичко, което подхващате през днешния ден. Бъдете умерени в действията си и не се поддавайте на съблазните на тълпата. Денят не е подходящ за никакви рискови операции. Ако искате да сте сигурни в успеха си не се доверявайте на непознати и най-добре е да действате самостоятелно.
Пазете душевното си спокойствие, като щадите нервите си. Ще държите всичко да ви е наред и това може малко да поизнерви обстановката. Важно е да не се нервирате за дреболии и да се радвайте на красивите неща, които са около вас. 
Водолей
Хубави възможности за финансова реализация и за провеждане на ползотворни контакти, но не добри условия за постигане на отдавна фиксирана цел, която за едни от зодията фиксира решаването на личен въпрос, а при други се свързва с деловите намерения.
Към края на месеца успявате. Променени условия и нови изисквания, свързани с работното място или в друга посока могат да ви създадат напрежение днес. Ще се наложи да обяснявате мислите и поведението си пред хора, които не уважавате достатъчно. Независимо, че ще ви коства повече нерви не губете добрия тон и запазете присъствие на духа. Може и да ви разберат, но дори и това да не се случи ще имате предимство пред тях, защото ги превъзхождате в много отношения.
Въпреки всичко днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да ви закачат много много. Сериозните разговори ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате, ще се почувствате по-добре, ще ви стане по-леко на душата.
Риби
Лична сполука, парични печалби и добри възможности за успех в службата и деловите среди. необходимо е да сте внимателни и предпазливи в контактите, които ще проведете с делови цели. В тези разговори ще има много лъжи и следва да прецените каква тактика трябва да предприемете.
Ако установите повторяемост на стари проблеми и отминали ситуации, значи е дошло време да помислите за нещата, които не сте отработили. Със съдействието на ваш приятел ще успеете да осъществите ваша отколешна мечта. Успехите сред противоположния пол днес изискват пълното ви посвещаване. Само неотложни професионални ангажименти биха могли да ви отвлекат от приятните ви занимания. Днес успешно бихте могли да рекламирате себе си и не само.
Не издребнявайте в любовните отношения, това може да ви струва скъпо. А иначе късметът ще е с вас.
 
16.12.2018, 08:32 часа
2956 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha