Внимание! Кражбите преди празниците във Враца продължават

Внимание! Кражбите преди празниците във Враца продължават Явно крадците се активизират преди празниците, тъй като са установени други два случая във Враца. Напомняме, че както BulNews.bg съобщи вчера за Вас, в петък също имаше много случаи на кражби в града под Околчица и областта.

Бум на кражби в областта! Заловиха трима крадци и в Козлодуй

Вчера около 15.30 часа, в районното във Враца е получено съобщение от разтревожена врачанка, която заявила, че преди броени минути в магазина, в който пазарувала, е била извършена кражба на плик с току що закупените от нея продукти. От бързите следствени действия на органите на реда е установено, че извършител на кражбата е К.И., на 35 години, съгражданин на пострадалата жена. При претърсване в домът на К.И. са намерени и иззети вещите, предмет на кражбата. Същият е задържан в районното за срок от 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

По-късно през деня, около 17.40 часа е подаден сигнал за друга кражба в града, от друг врачанин, който заявил, че около 17.30 часа, в района на ЖП-гарата, познати за него лица са извършили кражба на електронен часовник и мъжко яке. От проведените впоследствие оперативно-издирвателни мероприятия, е установено, че съпричастни към случая са 15-годишният П.Г., 18-годишният Д.Д., 17-годишният В.П. и 19-годишният М.В. - и четиримата от Роман. Пострадалият се скарал с разбийниците, който скандал прераснал в побой, заради който той избягал и изоставил вещите. Извършителита са задържани за срок до 24 часа, а по случая е образувано досъдебно производство.
16.12.2018, 10:13 часа
1275 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha