Безотговорност! Други трима шофьори карат пияни през нощта

Безотговорност! Други трима шофьори карат пияни през нощта През изминалото денонощие, във Враца и региона полицията залови трима пияни шофьори, а както по-рано тази сутрин съобщи BulNews.bg, снощи е имало и още един пореден случай на катастрофа в следствие на употреба на алкохол.

Поредният пиян шофьор предизвика катастрофира тази нощ край Враца

Снощи, около 21.30 часа патрулка спират за проверка лек автомобил "Сузуки Витара", управляван от врачанина Р.П., на 47 години. Поради неадекватното му поведение, органите на реда извършват проверка за употребата на алкохол, при която дрегерът отчита над 1.2 промила. На същия е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване. Р.П. е съпроводен до Центъра за спешна медицинска помощ, където е дал кръв за лабораторен анализ, след което е задържан в районното за срок до 24 часа, а по случая е започнато бързо производство.
Половин час по-късно полицаи спират за проверка и лек автомобил " Фолксваген Бора", управляван от 18-годишният врачанин - К.И. При извършената впоследствие проверка за употреба на алкохол, уредът отчел под 1.2 промила в издишания от младежа въздух. На водача е съставен акт и издаден талон за медицинско изследване, при което той е дал кръвна проба.
Последният пиян зад волана е спипан около 3 часа тази нощ в Роман, на пътя за село Стояновци, когато неадекватният шофьор самокатастрофира като се блъска с колата си - "Ауди А4" в билборд поставен в страни от пътя, след което се удря в оградата на градския стадион. Когато полицаите пристигат на местопроизшествието те отчитат, чрез проба с дрегер, над 1.2 промила алкохол в издишания от 22-годишния Н.В. въздух. На същия са издадени 2 акта и талон за медицинско изследване, което той отказва да осъществи. Пияният младок е задържан за срок до 24 часа, а щетите по возилото му възлизат на 600 лв. 
По случая е образувано досъдебно производство.
16.12.2018, 11:16 часа
1575 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha