ГЕРБ – Враца подари „Коледна приказка” на децата

ГЕРБ – Враца подари „Коледна приказка” на децата ГЕРБ – Враца подари истинска „Коледна приказка” на децата по повод предстоящите празници. Най-малките жители на града и техните родители се потопиха в магията на Коледа, заедно с актьорите от Драматично-куклен театър - Враца. Официални гости на празника бяха министърът  на регионалното развитие и благоустройство и областен координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова и общинският ръководител на партията Малина Николова. Те поздравиха всички малки и вече пораснали деца и им пожелаха светли и благословени празници. 
„Ние решихме, че най-хубавото нещо за малките деца и техните родители е да подарим театралната постановка „Коледна приказка”. С нея Ви пожелаваме да сте здрави, силни, много усмихнати и щастливи. Обичайте семействата и приятелите си и нека имате много успехи през Новата година”, поздрави деца и родители общинският ръководител на ПП ГЕРБ - Враца. 
Всички присъстващи се забавляваха заедно с актрисите Юлия Колева, Капка Пеняшка, Ани Ахчийска и техните кукли. В края на спектакъла пристигна и най-дългоочакваният гост за всяко дете – Дядо Коледа. Той и приятелите му от ПП ГЕРБ – Враца бяха подготвили подаръци и изненади за малчуганите. След представлението деца, родители, баби и дядовци бяха поканени от представителите на дамската структура на ГЕРБ на чаша чай и коледни сладки. 
22.12.2018, 20:33 часа
1670 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha