Красавици от Беларус позираха за нов секси календар /снимки/

Красавици от Беларус позираха за нов секси календар /снимки/ Възхитителни хубавици от Беларус се снимаха за календара SunDay 2019, а пък по традиция една от тях стана победител в едноименния автомобилен фестивал.
И този календар определено заслужава достойно място сред другите подготвени за вас, които вече ви показахме. В допълнение, това не е просто календар - момичетата, попаднали на страниците му, са преминали внимателен подбор. През юли 2018 г. над 200 момичета от цял Беларус  са взели участие в конкурса за красота на автомобилния фестивал SunDay. 12 от най-красивите от тях станаха героини на календара, а титлата спечели 20-годишната студентка Маргарита Русак от Пружан. Подгласничката е 21-годишната Юлия Самуйло от Полоцк.
Снимките за календара са се състояли в деня на фестивала до уникалните автомобили на участниците, сред които са легендарните Chevrolet Corvette Grandsport, Cadillac Eldorado, Audi Quattro и VW Beetle, както и поръчкови проекти като камион Mazzy и мотоциклетът "Гагарин", Ford Mustang с мощност от 1000 +  к.с. и така нататък.
Мис SunDay позира в Audi Quattro. Рали купето от 1984 г. е възстановено в Рига, неговата мощност е около 500 к.с. Красавицата, класирала се на второ място, позира на фона на VW Beetle от 1965 година.
29.12.2018, 11:00 часа
1804 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha