Детски лекари от "Пирогов" ще преглеждат във Видин

Детски лекари от "Пирогов" ще преглеждат във Видин Детски специалисти от Университетска многопрофилна болница за активно лечение и спешна медицина "Н. И. Пирогов"-София ще преглеждат на 12 януари, събота, във Видин. Екипът е сформиран според потребностите, установени при досегашните посещения в страната, обясни основателят на "Национална програма Детско здраве - Пирогов" д-р Асен Меджидиев. 
"Ще дойде детски ортопед-травматолог, детски коремен хирург, детски оториноларинголог, офталмолог, уролог. Хубавото е, че посещението във Видин е второ и ще можем да направим анализ какво се е случило след изписаната терапия. Ще проведем и пресконференция, за да изложим нашите заключения по отделните специалности за региона", допълни той.
До 400 деца се очаква да бъдат прегледани от специалистите. Ще бъде осигурена и мобилна апаратура за по-специфичните случаи. Прегледите ще се проведат в медицинския център на видинската болница "Света Петка". Желаещите могат да се запишат на регистратурата в центъра. 
04.01.2019, 15:50 часа
2003 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha