В България намериха склад с чисто нови БМВ-та от 90-те години (снимки+видео)

В България намериха склад с чисто нови БМВ-та от 90-те години (снимки+видео) Мистериозен, забравен склад с 11 БМВ-та е открит в Благоевград. Снимки на колите се появиха във Фейсбук групата "Център за борба с ръждата" с информацията, че ще бъдат пуснати на търг за 15 хиляди евро. Само за часове постът бе коментиран от десетки колекционери, които се интересуваха от странната история на склада и заявяваха желанието си да участват в търга. Появиха се дори търговци на автомобили от различни държави, които също били впечатлени от предлаганите БМВ-та. Не е ясно защо чак сега колите се предлагат на търг, след като са стоели цели 18 години във въпросния склад. От поста става ясно, че автомобилите са били купени чисто нови и никога не са влизали в движение. 
В един от коментарите според автора му се посочва, че автомобилите били купени уж за народните представители от 39-то Народно събрание, но сделката се провалила, а доставчикът им купил стара фабрика за механични части. "Той продаде всичко вътре за скрап и остави колите там. И до днес колите все още седят там", обяснява Ангел Ангелов, който твърди, че е запознат със случая. 
Интересното е, че повечето от намерените коли са модификации на 520s, макар и да има 525-м. На склада са били държани 10 седана и един универсален модел.

05.01.2019, 14:30 часа
2799 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha