Гадост! Училищна лавка в Монтана пробутва мухлясали закуски на деца /снимки/

Гадост! Училищна лавка в Монтана пробутва мухлясали закуски на деца /снимки/ Мухлясали закуски се продават на деца от училищната лавка в Трето и Четвърто основно училище в Монтана, научи BulNews.bg.
За случая алармира възмутена майка в социалните мрежи. Вчера съученик на дъщеря й си купил от училищната лавка кашкавалка, която обаче била твърда като камък. Детето решило да я яде вкъщи, след като я стопли на тостер. След подгряването момчето отхапало от закуската и усетило странен вкус, след което я разчупило и с изненада видяло, че по малкото кашкавал вътре има мухъл.
„Ако се чудите, какво е това... е, това е кашкавалка, претоплена на тостер, защото явно е била на камък. Във вътрешността и откриваме и плесен. По-лошото е, че това е закуска закупена от лавка, която се намира в сградата на училище. За съжаление не е за първи път и не си мислете, че не са подавани сигнали. Дано органите, които са отговорни за това, да се самосезират, защото сигналите явно не вършат работа“, пише монтанчанката.
Жената допълва, че проблемът с училищната лавка многократно е дискутиран на родителските срещи, като децата не веднъж са се оплаквали вкъщи, че си купуват закуски, които изхвърлят, защото са мухлясали.
Постът е последван от десетки коментари, в които хората се възмущават, че на учениците се пробутват развалени храни. „Нямате ли деца?“, питат разгневени родители собствениците на въпросната лавка. В дискусията се включват и служители в обекта, които уверяват, че досега не са получавали оплаквания и срещу тях не е имало сигнали.
09.01.2019, 08:29 часа
3713 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha