Напрежение в Пловдив! Арестуваха гаджето на Мегз /снимка/

Напрежение в Пловдив! Арестуваха гаджето на Мегз /снимка/ Гаджето на нашумяналата дизайнерка Миглена Какакашева-Мегз бе арестуван тази вечер в Пловдив, съобщава TrafficNews.bg. Транспортният бос Румен е бил извикан с призовка в Криминална полиция, където е задържан за 72 часа. Той е изведен с белезници и качен в кола на Съдебна охрана, която го е откарала в следствения арест. Срещу него е повдигнато обвинение за застрахователна измама. Обвинение има и срещу 33-годишният братовчед на Каканашева - Антон Лесов, но той е освободен с по-лека мярка. Братовчедът на Мегз си тръгва с адвоката си от полицията, след като му е повдигнато обвинениеВ края на септември 2018 година Каканашева обяви за откраднат джипа си марка "Мерцедес G350". Жалбата в Първо районно е подадена от братовчедът Лесов. Той заявил, че на 27 септември е оставил луксозния автомобил пред бар "Графити" в "Кючук Париж", а на следващата сутрин от "кубчето" нямало и следа.
Джипът е лизингов и е собственост на "Софауто". По време на разследването криминалистите са се натъкнали на доста противоречиви и подозрителни факти. Така вместо кражба на кола, се оказало че разследват застрахователна измама. В нея се оказали замесени както братовчедът Лесов, така и модната принцеса и новото й гадже. Не е ясно дали самата Мегз няма да сподели неговата участ, тъй като дизайнерката от Раковски също има призовка за утре сутринта.
Миналата година не бе благосклонна към модната принцеса от Раковски, защото през лятото тя стана жертва на бандити. След като получила приза “Най-добър дизайнер” на церемония в Слънчев бряг, тя отишла да купонясва с приятели. Прибирайки се вкъщи, установила, че липсват портфейлът й с голяма сума пари, карти и лични документи. Връзката й с транспортния бос Румен Рончев е с давност няколко месеца. Той е собственик на транспортната фирма "Розова долина".
Преди броени дни Каканашева се появи в целия си блясък на конференция на превозвачите и коментира "плана Макрон". “Днес за пръв път ще говоря за проблемите на този бранш с вас. Днес имаше важна среща между представители на транспортния бизнес и правителството. Обсъждаше се “пакетът Макрон”. На срещата се коментираше и че за съжаление българският гражданин не е запознат с глобалността на проблема спрямо икономиката ни и че се третира само като частна болка на нас превозвачите. Затова днес ще използвам огромната си популярност,за да ви запозная с последиците. Като уточни че "преди 2 месеца мъжът й я поканил да управлява бизнеса му редом с него”. Самият Рончев е един от активистите за Съюза на превозвачите.
08.01.2019, 22:19 часа
3033 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha