Шокираща случка в САЩ: Пациентка в кома от 10 години роди бебе

Шокираща случка в САЩ: Пациентка в кома от 10 години роди бебе Шокиращ случай на сексуално посегателство потресе САЩ. Млада жена, която е в кома от над 10 години, изненадващо роди бебе в хоспис в Аризона, съобщава Нова тв. Властите разследват случая, а  родителите на останалите пациенти в институцията настояват за отговори.
В "Хасиендатата на ужасите" доскоро камери липсват, но след инцидента, мерките за сигурност са затегнати. Мъжете от персонала вече нямат право да са в стая на пациентка без присъствието на трети човек.
Така и не става ясно как никой от персонала не е разбрал за бременността на пациентката. Разследващи от Флорида разказват и за други подобни посегателства, при които виновникът е установен чрез ДНК тест.
От хосписа обявиха,  че съдействат на разследващите за откриване на насилника. А каква ще е съдбата на новороденото все още не е ясно.
Според официалния уебсайт в хосписа могат да бъдат настанени 58 души. Повечето от тях са изцяло неподвижни и с тежки мозъчни увреждания.
Бивши служители разказват за предишни инциденти с участието на персонала. При един от тях група медицински сестри били заварени да обсъждат вулгарно гениталиите на пациент в безпомощно състояние.
"Бедният човек просто е лежал там и не е могъл да каже каквото и да било, нито да се защити. Обсъдихме дали трябва да докладваме случая, но директорът удари с юмрук по масата и каза: "Не, никой няма да докладва нищо!", разказват свидетелите.
Днес същият този директор, който заема поста повече от 30 години, вече е подал оставката си.
09.01.2019, 09:15 часа
1177 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha