Ужасяващо! Агресивни кучета нападнаха жена в Мездра /снимки/

Ужасяващо! Агресивни кучета нападнаха жена в Мездра /снимки/ Глутница агресивни кучета са нападнали и нахапали беззащитна жена в Мездра, научи агенция BulNews. За ужасяващата случка разказа пред медията ни самата потърпевша, като приложи и снимки на травмите си.
Вчера около 12 часа жената се прибирала към дома си на ул. „Ком“ в железничарския град. На метри от къщата й изневиделица се появили две големи кучета, които се спуснали срещу нея. Жената побягнала, но освирепелите песове я настигнали и едното я захапало за крака.
Животните излезли от двора на съсед на жената, срещу който хората от квартала многократно са подавали жалби, че гледа голям брой улични кучета, разказа потърпевшата. По думите й мъжът от години приютява в двора си безпризорните четириноги, но не всички били добродушни. След поредната жалба, преди около две седмици екип ветеринари са влезли в двора на мъжа и са упоили кучетата, които намерили, след което ги натоварили в автомобил и си тръгнали. На следващия ден обаче се оказало, че 5 от кучетата се били скрили, а вчера едно от тях жестоко нахапало младата жена.  
„По улица „Ком“ в град Мездра всички хора ги е страх да минават покрай къщата на Цецо Баев, защото кучетата са агресивни и нападат. В момента кракът ми е син и има рана. Не ми е проблем за болката, аз ще се възстановя. Не ми е за скъсаните дънки, ще си купя нови. Стресът които преживях, може би след време ще го забравя. Проблем ми е, че минават малки деца от там. Какво ще се случи ако нападнат и тях?“, пита пострадалата жена и призовава ветеринарите да приберат и останалите кучета от двора на мъжа.
 
09.01.2019, 12:14 часа
5944 2
Коментари

препоръчително

09.01.2019, 16:52 часа
Трепане до крак на песовете!Това е решението!!!

ТРИНАЕСЕ НУЛИ

09.01.2019, 14:05 часа
ТРИНАЕСЕ НУЛИ НА ЖУКЕЛАТА У ТИКВАТА И РЕБРАТА И ПОВЕЧЕ НЕМА ДА АПЕ ОРАТА!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha