Майка от Монтана се извини на фирма за фалшиви обвинения

Майка от Монтана се извини на фирма за фалшиви обвинения Майката, обвинила монтанска фирма, че продава мухлясали закуски на ученици, си призна, че твърдението й не отговаря на истината. Зорница Бурчина – Димитрова се извини публично за отправените обвинения и заяви, че е била подведена от децата.
След като нейна публикация в социалните мрежи събра десетки реакции и коментари, а от фирмата заявиха, че написаното не отговаря на истината, жената я изтри. Впоследствие тя се срещнала с управителя на лавката и му поднесла лично извинението си, след което го направи и публично.
„Здравейте, искам да уточня, че постът ми за мухлясалата закуска се оказа, че не отговаря на истината. В закуската е имало подправки и на децата им се е сторило, че е мухал. Направих публикацията под въздействието на афект, без да проверя дали е истина, за което се извинявам“, пише монтанчанката.
Припомняме, че Димиртова публично обвини служителите и управителя на лавката в Трето и Четвърто основно училище в Монтана, че продават стари и мухлясали закуски и призова компетентните органи да се самосезират по сигнала й.
 
11.01.2019, 11:57 часа
1267 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha