Оскарите остават без водещ

Оскарите остават без водещ Оскарите са готови да се впуснат в едно от най-радикалните си откривания в дългата история на шоуто. За първи път от близо три десетилетия най-значимата филмова вечер ще бъде без домакин, предава Дарик.
Новината, че церемонията ще бъде без водещ, беше потвърдена от сп. „Варайъти“. Според тяхната информацията Академията не успяла да се спре на нов водещ, защото всички били „проблематични”.
Кевин Харт отказа предложената му възможност, след като публично се появиха негови обидни туитове.
Оскарите досега са били без водещ само през 1989 година.
Продуцентите ще изберат сред А-отбора на Холивуд личности, които ще представят различните сегменти, вместо да разчитат на едно име да оригиналничи в монолог. Продуцентите и Академията за филмово изкуство и наука - групата зад Оскарите, се опитват да подберат тези сред най-големите таланти, които ще вземат участие в телевизионното излъчване, от което ни делят само шест седмици - на 24 февруари - в „Долби Тиатър“ в Холивуд.
Друг проблем, с който Академията се бори тази година е, че не могат да съберат достатъчно подходящи знаменитости, които да раздадат наградите.
Продуцентите на шоуто ще се фокусират върху звездни скечове в една силна за музикалните филми година, благодарение на вероятно номинираните Лейди Гага, Доли Партън и Кендрик Ламар, като може би сред тях ще бъде и един от звездния състав на водещите.
11.01.2019, 12:36 часа
846 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha