Уважаван аптекар от Враца даде измислена пресконференция за хипотетичен случай

Уважаван аптекар от Враца даде измислена пресконференция за хипотетичен случай Уважаваният врачански фармацевт Иван Узунов даде измислена пресконференция за чисто хипотетичен по думите му случай. Той свика медиите за да направи изявление относно случая с обраната  аптеката на Онкото във Враца, чиито управител е неговият син Николай.
Смисълът от извънредния брифинг се загуби още в началото, защото Узунов започна изявлението си с уговорката, че няма да предостави никаква конкретика и ще говори само хипотетично. Така в сферата на условностите фармацевтът обяви, че синът му бил пребит. Кога е станало нападението и кой е извършителят обаче така и не стана ясно.
„Не съм бил там и няма как да коментирам“, каза простичко фармацевтът, който е на достолепна възраст.
За близо половин час фармацевтът изказа още доста хипотетични теории, без нищо конкретно, защото не искал да бъде подведен под отговорност, че злослови. Той изказа хипотезата, че за претърпения инцидент Узунов младши си бил извадил медицинско и имал документ от психиатър удостоверяващ, че не е добре. Дори хипотетична жалба за нападение обаче не е подадена никъде.
Узунов старши отправи съвсем конкретен упрек към местната власт. Той бил поканил на пресконференцията си общинари и общински съветници, но никой не дошъл. Той също така настоя с кражбата да се заеме не врачанската полиция, а ДАНС и здравното министерство.
 
11.01.2019, 15:12 часа
8126 2
Коментари

ББ

11.01.2019, 15:45 часа
А защо не обясни "хипотетично" що за наркоман е сина му.

Веселка

11.01.2019, 15:19 часа
Крадеца вика дръжте крадеца. Да каже синът му как чрез умишлени действия е унищожил архива на медицинските лекарства и изделия в Онкото.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha