Този див Северозапад! Охрана на дискотека наби клиент, той си измисли грабеж

Този див Северозапад! Охрана на дискотека наби клиент, той си измисли грабеж Клиент на дискотека в Козлодуй е бил набит от охраната на заведението в града, научи BulNews.bg.
Вчера сутринта обаче отишъл в местната полиция и се оплакал, че бил нападнат и ограбен. 
В 6.25 часа 36-годишният мъж от Козлодуй, заявил пред ченгетата, че на паркинг край дискотека в града бил нападнат от непознати лица, които му нанесли побой и отнели от него 500 лв. и два мобилни телефона, съобщават от МВР.
От проведените бързи оперативно-следствени действия е установено, че не се касае за извършено престъпление от общ характер – грабеж.  На мъжа му бил нанесен побой от служители на охраната на дискотеката, по време на изпълнение на служебните им задължения, след като мъжът правел проблеми в заведението, уточняват от полицията.
Установено е, че първоначално заявената от жалбоподателя парична сума не отговаря на истината и той изобщо не е разполагал с тези пари. Мобилните телефони са намерени в близост до паркинга на дискотеката, където е възникнало сбиването. По случая е образувано досъдебно производство.
 
14.01.2019, 09:37 часа
6407 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha