Срамота, колеги! Радио „Дарик“ пусна фалшива новина за КОЦ-Враца, оклевети управителя Григор Томов

Срамота, колеги! Радио „Дарик“ пусна фалшива новина за КОЦ-Враца, оклевети управителя Григор Томов Миналия четвъртък врачанският офис на радио „Дарик“ пусна фалшива новина за управителя на Комплексния онкологичен център Григор Томов. Без всякакви доказателства в материала е тиражирана скандалната информация, че той бил нанесъл побой над управителя на аптеката в Онкото Николай Узунов заради изчезналите лекарства. Цитиран е и бащата на уж пострадалия мъж - уважаваният фармацевт Иван Узунов, който заявява, че на следващия ден ще даде пресконференция за случилото се.
В петък обаче синът не се появи, а бащата не каза нито дума за извършителя на побоя, като още в началото на срещата с журналистите той направи уговорката, че ще говори хипотетично. Въпреки това Иван Узунов не спомена нито веднъж името на Григор Томов, а по време на пресконференцията стана и ясно, че няма и подадена жалба от сина му в полицията.

Уважаван аптекар от Враца даде измислена пресконференция за хипотетичен случай

Това вбеси шефката на врачанския офис на „Дарик“ Мая Ценова, която няколко пъти настойчиво притискаше бащата веднага да го направи. Очевидно в редакцията на радиото са усетили, че са уязвими заради твърденията си от предишния ден за подадена вече жалба и бързаха да си вържат гащите.
На практика за пореден път от „Дарик“ си позволяват да разпространяват непроверена информация на аудиторията си. Преди време те вкараха в ареста местен бизнесмен, който в същото време вечеряше у дома си и не бе виждал решетките. В последния случай без никакви доказателства те си позволиха да оклеветят един от уважаваните врачански лекари и той има пълното право да заведе дело за клевета. Д-р Григор Томов е длъжен да защити името си в съда и така да даде урок на случайно попадналите в журналистиката биберончета от „Дарик“ …
14.01.2019, 10:35 часа
7626 2
Коментари

Наталия Иванова

14.01.2019, 13:34 часа
И двете "журналя" на снимката са алчни за пари и мъже, но няма кой да ги е*е. Дани, много си жалка, но си спомняме какво правеше и на кого в тоалетната в Общината.

Джендър идеология

14.01.2019, 12:12 часа
Това противното същество с очилата , докато работеше в общината , прибираше хонорари от някой медии..!! А как нагло се държеше ...!?!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha