Вижте какво разкрива за същността на човека изборът на iPhone или Android

Вижте какво разкрива за същността на човека изборът на iPhone или Android Група учени се опита да разбере защо човек избира iPhone или смартфон с Android. Проучването на специалисти от университетите Линкълн и Ланкастър във Великобритания разкрива интересни съответствия в двете категории.
Оказва се, че смартфонът е отражение на навиците и темперамента на човека. Така например, учените установили, че собствениците на iPhone са по-емоционални, отколкото притежателите на Android.
Освен това хората, които купуват iPhone, в повечето случаи не са искрени, за разлика от тези, които избират Android устройства, е друг интересен извод от проучването.
Смартфоните на Apple се купуват по-често от младежи, както и от жени, докато повечето мъже предпочитат Android устройства – и това са предимно възрастни мъже, твърдят изследователите.
В допълнение, те открили, че в повечето случаи притежателите на iPhone не са много по-богати от хората, използващи смартфони с Android, но за тях е важно да демонстрират определен статус.
15.01.2019, 10:29 часа
1027 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha