И "Ком"/Берковица/ се пуска на турнира „Петричка пролет”

И "Ком"/Берковица/ се пуска на турнира „Петричка пролет” Отборът на "Ком" (Берковица) е приел поканата да участва в турнира „Петричка пролет” (4-10 февруари), на който ще се пуснат още "Кариана" (Ерден), "Миньор" (Перник) и домакините от "Беласица", разкри старши треньорът на берковчани Венци Иванов.
Бившият капитан на "Монтана" събира футболистите за първа тренировка за новата 2019 година на 19 януари, събота. Подготовката за пролетния полусезон стартира в 14 часа на стадион „Мрамор”, като първата част от нея ще премине на клубната база. От първи февруари отборът заминава на лагер в Петрич, като до тогава всичко относно селекцията трябва да е ясно.
Наставникът на "Ком" иска да подсили третодивизионният тим в две зони – защита и нападение. Целта е да се засили конкуренцията, а отборът да продължи с доброто си представяне от есента. Равносметката за "Ком" е 7 победи, 3 равни мача и 5 загуби, 20-16 голова разлика и актив от 24 точки, с които заема шестото място в класирането на Северозападната трета лига.
15.01.2019, 12:52 часа
713 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha