Феро тръгна с 22 футболисти на "Монтана" на лагер в Алания /снимки/

Феро тръгна с 22 футболисти на "Монтана" на лагер в Алания /снимки/ Старши треньорът на "Монтана" Ферарио Спасов включи 22 футболисти в групата за зимния лагер в Алания. С първия отбор в турския курорт ще се готвят и привлечените от ДЮШ на клуба трима таланти. Полузащитниците Стефан Каменов и Пиер Пиеров и нападателят и голмайстор на U19 Владислав Цеков тренират с първия отбор още от първия ден на зимната подготовка. За тях наставникът на монтанци каза, че безспорно имат качества, но физическите все още не са напълно готови да понасят тежките натоварвания.
Футболистите на "Монтана" пътуваха по тъмно с автобус за Истанбул. От мегаполиса днес по обяд отборът лети със самолет до Алания. Цялата група от 30 души, сред които президентът на клуба Румен Панайотов и спортния директор доц. Михаил Мадански, oще бъде настанена в петзвездния хотел „Голд сити”. На един от многото затревени терени в комплекса ще се провеждат и тренировките. По време на лагера си в южната ни съседка монтанци ще изиграят пет контролни срещи, като три от тях са срещу отбори от бившите съветски републики. Първата проверка е на 24 януари, четвъртък, срещу елитния "Атайрал" (Казахстан). За контролата на 2 февруари все още не е намерен съперник, а такъв ще се търси на място, като за това грижа ще имат домакините.

Групата на "Монтана" за лагера в Алания (20 януари-8 февруари)
вратари: Ивайло Василев, Марин Орлинов;
защитници: Даниел Георгиев, Иван Михов, Стефан Цонков, Владимир Айтов, Румен Трифонов, Галин Ташев, Васил Попов;
полузащитници: Йордан Йорданов, Борислав Дамянов, Димитър Илиев, Никола Гавов, Николай Цветков, Стефан Каменов, Пиер Пиеров;
нападатели: Мирослав Антонов, Сергей Георгиев, Атанас Илиев, Тони Тасев, Владислав Мисяк, Владислав Цеков.

старши треньор: Ферарио Спасов.
пом. треньор: Светлан Кондев.
треньор на вратарите: Мирослав Митев.
лекар на отбора: д-р Владимир Пекачев.
масажист: Даниел Драгомиров.
домакин: Атанас Кръстев.

Контролите:
24.01. Атайрал (Казахстан)
26. 02.Пюнинк (Армения)
30.01. Краснодар (Русия)
02.02. търси се съперник
07.02. Клуж (Румъния) 
20.01.2019, 14:15 часа
984 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha