Ексклузивно в BulNews! Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists, окова в белезници велик илюзионист/снимки/

Ексклузивно в BulNews! Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists, окова в белезници велик илюзионист/снимки/ Полицайка от Враца стана звезда в световното шоу The Illusionists, в което участваха 8 от най-великите илюзионисти на планетата, видя репортер на агенция BulNews.
В петък, събота и неделя в Зала 1 на НДК в София имаше представления на най-изумителното събитие, на което е била свидетел българската публика. Вчера за един от най-опасните номера звездата Andrew Basso /Измъкващият се/ попита дали в залата има полицай.
Веднага самоотвержено ръка вдигна 26-годишната служителка на Икономическа полиция във Враца Йоана Петрова. Илюзионистът незабавно я покани на сцената, за да удостовери дали белезниците и катинарът, които ще използва в номера, са автентични.
Красивата полицайка се представи на отличен английски и прегледа внимателно предметите, след което гарантира, че са истински. Веднага след това с отработено движение тя постави белезниците на Andrew Basso и изчака да започне номера на Худини, след което слезе от сцената под аплодисментите на публиката.

Красива полицайка от Враца пръска дисплея и панела на своите последователи в социалната мрежа /снимки/

Читателите ни са отлично запознати със служителката на МВР. Миналата година публикувахме нейни горещи снимки, които бяха препечатани от доста медии. Това направи Йоана една от най-обсъжданите жени сред полицаите, а ухажорите й се събираха в няколко автобуса. Сега красавицата вече ще има уникалната привилегия да се хвали пред колегите си, че е оковала в белезници световна звезда.
21.01.2019, 10:06 часа
9271 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha