Като на кино! Баща изтръгна невръстния си син от ръцете на майка му и избяга с него

Като на кино! Баща изтръгна невръстния си син от ръцете на майка му и избяга с него Сцена, достойна за холивудски филм, се е разиграла в Северозапада през уикенда, научи BulNews.bg. Баща е отвлякъл невръстния си син, като буквално го изтръгнал от ръцете на майката.
Случката е станала през нощта срещу неделя в Лом. Около половин час след полунощ в дома на 21-годишна жена влетял бившият й любим. Преди известно време двамата живели на семейни начала, след което се разделили. От краткотрайната им авантюра обаче преди около 3 месеца се родило момченце. 21-годишният биологичен баща не припознал детето и то останало да живее с майката.
Във въпросната нощ обаче младият мъж бил обхванат от силно бащинско чувство. Той решил, че ще вземе детето, независимо от всичко. След като отишъл в дома на бившата си, той пред очите й и против волята й отнесъл бебето и изчезнал с него.
Още същата вечер в полицията бил подаден сигнал за отвличането. Ченгетата започнали незабавно разследване и бързо хванали дирите на бащата. Още същия ден той и детето са намерени в добро физическо и психическо здраве в Козлодуй.
Детето е върнато на майка му, а мъжът е задържан за срок от 24 часа в ареста в Лом. По случая е образувано досъдебно производство.
 
21.01.2019, 10:20 часа
4228 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha