От какво се страхуват жените в секса? 6 неща, от които те се притесняват

От какво се страхуват жените в секса? 6 неща, от които те се притесняват Има няколко неща, от които жените наистина много се притесняват и често притесненията се превръщат в страхове. Ето кои са те:

1. Скъсан презерватив
Нежеланата бременност е на първо място в страховете, които донякъде убиват удоволствието от секса. Когато една жена е много притеснена дали всичко е наред, оргазмът може да се превърне в мираж, пише struma.bg. Но когато са сигурни, че човекът до тях знае какво прави, притесненията изчезват.

2. Секс "отзад"
Аналният секс е една от темите, които повечето жени никак не обичат. Малко са тези, които изпитват истинско удоволствие от това. Повечето жените го правят, само за да угодят на половинката си.

3. Болести
Разбира се, че жените се страхуват от това да не би новият партньор да им донесе неприятности. Понякога се съгласяват на секс без предпазни средства, за да не “изгубят” човека до себе си. Абсурдно, но това все още е факт.

4. Секс клипчета
Жените много се страхуват от това партньора им да не поиска да ги заснеме, докато правят секс. Това “упражнение” е за разкрепостените и донякъде безразсъдните жени. Никога не знаете къде ще попадне записът и кой може да го види.

5. Дали се справят добре
Дали на мъжа му харесва, е въпрос, който минават през главата на една жена по време на секс. “Защо той не издава звуци?” или “Справям ли се добре?” са въпросите, които едва ли някоя жена ще зададе гласно на мъжа до себе си.

6. Дали няма да поиска нещо странно
А “странно” за всяка жена значи нещо различно. Секс играчки, нова поза или секс с трети човек. Повечето жени все пак предпочитат да се придържат към стандартния секс и всичко извън рамките му е повод за притеснение.
23.01.2019, 11:00 часа
1987 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha