Николай Николов е новият треньор на „Локомотив" /Мездра/

Николай Николов е новият треньор на „Локомотив" /Мездра/ След като досегашният треньор на ОФК „Локомотив" /Мездра/ Христо Коилов бе утвърден за помощник-треньор на втородивизионния „Локомотив“ /София/, мездренските футболисти приветстваха новия старши треньор на отбора Николай Николов.
Начело на мездренските железничари застана бивш играч на „Ботев“/Враца/ и треньор на формацията „юноши младша възраст“ на „Локомотив“ /Мездра/ през 2015 г. Треньорът бе представен от кмета на общината инж. Генади Събков.
Събков благодари за напредъка, който Коилов е направил с отбора и пожела на Николов да реализира поставените цели с лекота.
От своя страна Николов поведе футболистите с думите „Тук сме за да играем футбол“ и сподели, че планът му е амбициозен, но при добро желание и сплотен колектив – напълно възможен. 
18 футболисти започнаха тренировка с ОФК „Локомотив" /Мездра/. Наред с титулярния състав от есенния дял на първенството, към групата се присъединиха юношата на „Левски“ Александър Иванов и завърналият се страж на „железничарите“ Ивайло Сайков. През есента Сайков пазеше вратата на ОФК „Бдин 1923“ – Видин.
 
22.01.2019, 10:34 часа
1219 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha