Ако той прави това, не е никаква любов, а чисто обсебване

Ако той прави това, не е никаква любов, а чисто обсебване Вероятно ще се изненадате от броя хора, които са в капана на една връзка. Нещата стават наистина опасни, ако пренебрегвате предупредителните признаци, когато сте заслепени от любов. Ето кои са знаците, когато любимият ви не е влюбен, а обсебен и „емоционално ограбващ“.

1. Искат постоянно внимание
Когато човекът до вас иска да прекарвате повече време заедно, това е добър знак. Но ако по-скоро започва да прилича на досадно кученце, което проси под масата храна, нещата започват да излизат извън контрол.

2. Изискват цялото ви време
Започва се с екскурзии през уикендите и романтични вечери всяка вечер след работа. След време това прераства в молби да си вземете болничен, отпуска или каквото и да било, само за да не излизате от вкъщи.

3. Нямат личен живот
Или поне са имали преди да ви срещнат. Със сигурност ви е станало приятно, когато вашият човек се е лишил от „мъжка вечер“, за да прекара време с вас. И нормално да е така, ако е единичен случай. Дадете ли си сметка, че партньорът ви от месеци не се е срещал с никого, това определено е „червена лампичка“.

4. Ревнуват всичко, на което обръщате внимание
И не става дума само за хора, макар да са приоритетни, разбира се. Обсебващите мъже с времето започват да недоволстват, ако ходите на тренировка или маникюр, ако разхождате кучето си прекалено дълго…

5. Те ви проверяват, когато не сте заедно
Излезли сте с приятелки навън? Бъдете сигурни, че ще получите поне 3 съобщения и няколко телефонни обаждания, всяко от които гласи колко много му липсвате и кога ще се приберете най-накрая. Свободата ви ще е само привидна.

6. Опитват се да покажат на другите, че сте „заети“
Ако на обществени места партньорът ви постоянно ви държи за ръка, през кръста, целува ви и ви придърпва към себе си, това може да не е чак толкова романтично, а по-скоро изразяващо чувство за собственост.
24.01.2019, 12:00 часа
1237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha