Мотористи събраха средства за двойка с репродуктивни проблеми от Козлодуй

Мотористи събраха средства за двойка с репродуктивни проблеми от Козлодуй Приятелски клуб "Choppers Kozloduy" събра средства за двойка с репродуктивни проблеми от града. 900 лева са постъпили от коледната акция, с която мотористите решиха да подкрепят кампанията на фондация "Искам бебе" за повече деца на България. Средствата вече са по сметката на фондация "Искам бебе", обясни координаторът на организацията за Северозападна България Здравка Гергова.
"Изключително съм горда и благодарна на приятелски клуб "Choppers Kozloduy" за подкрепата, която оказаха на двойки от региона, всъщност една е двойката, която ще финансираме. Сумата, която те събраха по Коледа, е 900 лева. Сумата вече е преведена по сметката на фондация "Искам бебе" и с нея ще бъдат заплатени изследвания и придружаващи процедури по пътя към желаната рожба на едни наши нови приятели - Галя и Краси. Те са едно прекрасно семейство от град Козлодуй."
Необходимите изследвания и съпътстващи процедури ще бъдат извършени в избрана от семейството клиника по репродуктивна медицина, добави Здравка Гергова. 
22.01.2019, 15:20 часа
1304 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha